Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Οι Μανιάτες ευχαρίστησαν τους Αργείους για τη βοήθεια μετά την καταστροφική πυρκαγιά

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Πέτρου Ανδρεάκου στον Δημήτρη Καμπόσο

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος ευχαρίστησε τον ομόλογό του Δημήτρη Καμπόσο, για τη βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή.

Συγκεκριμένα, στις 13 Αυγούστου, δύο νταλίκες με ζωοτροφές για ζώα παραγωγής αλλά και συντροφιάς και ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης (νερό, τρόφιμα μακράς διάρκειας, απορρυπαντικά κλπ) ταξίδεψαν από το Άργος προς τις πληγείσες περιοχές της Γορτυνίας και της Αν. Μάνης.

ΔΕΙΤΕ:  Green Wolves: «Η ψυχή του Λύκου παραμένει αθάνατη... Ήρθε η εξιλέωση!»

“Ευχαριστώ όλους σας, που από το υστέρημα σας ενισχύσατε την προσφορά του Δήμου Άργους Μυκηνών, ακόμα μια φορά!” είχε δηλώσει τότε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Ανδρεάκος αναγνώρισε την κίνηση ανθρωπιάς του Δήμου Άργους Μυκηνών, ευχαρίστησε τον κ. Καμπόσο και του ζήτησε να μεταφέρει στους δημότες του τη βαθιά ευγνωμοσύνη όλων των Μανιατών.

ΔΕΙΤΕ:  "ΤΥΠΟΣ αλά ΕΠΑΛ": Κυκλοφόρησε το περιοδικό του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου με συνέντευξη Αλμέιδα -Διαβάστε το ΕΔΩ

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης:

“Αγαπητέ Δημήτρη,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σου εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σε παρακαλέσω να μεταφέρεις προς τους δημότες σου τη βαθιά ευγνωμοσύνη όλων των Μανιατών για τη συμπαράστασή τους στις πολύ δύσκολες στιγμές που περάσαμε, μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή μας.

Με τη στάση σας μας δίνεται δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Σταθήκατε πλάι μας στη δύσκολη στιγμή και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!