ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οργή Καμπόσου για την ανάρμοστη ανάρτηση συνεργάτη του – Απόλυση & διαγραφή


Με απόλυση και διαγραφή απάντησε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην προσωπική ανάρτηση συμβούλου του με την οποία αναφερόταν στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς.
Πήγε να γίνει προς στιγμήν προσπάθεια εκμετάλλευσης του θέματος κατά του δημάρχου από τους συνήθεις κύκλους, η αντίδραση του όμως ήταν γρήγορη μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, που δεν χώραγε παρερμηνείες.
Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν αλλιώς; Η αλήθεια πάντα αφοπλίζει.
Οι Αργείοι γνωρίζουν πολύ καλά την δέσμη αξιών του Καμπόσου, τον εκλέγουν 3 τετραετίες με τα υψηλότερα ποσοστά.
Όντας πατέρας 2 αγοριών και μιας κόρης στην εφηβεία πώς ήταν δυνατόν να μην συντάσσεται και εκείνος με το περί δικαίου αίσθημα όλων των υποθέσεων που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία;
Ακόμα περισσότερο όταν ό ίδιος ως καθηγητής στο επάγγελμα που έχει περάσει όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, διευθυντής και προϊστάμενος, και έχει αναπτύξει τις καλύτερες σχέσεις με τους μαθητές του σεβόμενος πάντα τον άνθρωπο, πώς θα μπορούσε να να συγχωρέσει τέτοιες συμπεριφορές;
Τον σεβασμό στην ανθρώπινη υπόσταση είναι το πρώτο που διδάσκει ένας εκπαιδευτικός προσπαθώντας να τον εμπνεύσει και στους μαθητές του.
Το δεύτερο είναι ο σεβασμός στη δικαιοσύνη. Και οφείλουν όλοι να σιωπούν μέχρι την ετυμηγορία της.
Τους δυο πυλώνες της δημοκρατίας ουδείς μπορεί να τους παραφράσει. Όπως και τις απόψεις του δημάρχου να ταυτίσει με άλλων. Καθαρά πράγματα.
Η δήλωση του δημάρχου :
Καταδικάζω απερίφραστα την ανάρτηση συνεργάτη μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος και τοποθετήθηκε για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τόσο τις δικές μου, όσο και της δημοτικής μας παράταξης και είναι καταδικαστέες. Για τον λόγο αυτό προβαίνω σε μία κίνηση υψίστου συμβολισμού ώστε το συγκεκριμένο γεγονός να μην επαναληφθεί και να μην ταυτιστεί με τις ιδέες και τις αξίες τόσο τις δικές μου όσο και των συνεργατών μου. Προχωρώ στη διαγραφή και απόλυση του εν λόγω ειδικού συμβούλου, ελπίζοντας να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια γεγονότα.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Ενημερωτικό σεμινάριο για Λογιστές - Φοροτεχνικούς στο Επιμελητήριο Αργολίδας

ΔΕΙΤΕ:  «Πάμε φυλακή?»:Σεμινάριο - βιωματικό εργαστήριο στο Ναύπλιο
 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!