ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εμβολίασε 110 κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου | ΕΙΚΟΝΕΣ

110 κρατούμενοι των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου εμβολιάστηκαν την Παρασκευή 9 Ιουλίου κατά του κορωνοϊού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, μετά από αίτημα της Διευθύντριας των φυλακών Ιωάννας Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί και στους κρατούμενους των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας, αν χρειαστεί με την συνδρομή του ΙΣ Αργολίδας.

ΔΕΙΤΕ:  Ξεκινά η ανακύκλωση ενδυμάτων & υποδημάτων στον Δήμο Άργους - Μυκηνών

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κώστας Κατσαρός και ο Γραμματέας Γιώργος Δωροβίνης συνέστησαν σε όλους να εμβολιαστούν.

Ευχαριστήρια επιστολή του Καταστήματος Κράτησης Ναυπλίου

Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και πιο συγκεκριμένα στον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Κατσαρό και στον γραμματέα κ.Δωροβίνη για την εθελοντική τους δράση, τη συμμετοχή και τις συμβουλές τους στον εμβολιασμό 150 κρατουμένων του Καταστήματός μας.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Έσπασε αγωγός ύδρευσης και πλημμύρισε μια ολόκληρη γειτονιά!

Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας κα.Σαρίδη η οποία απέστειλε νοσηλευτικό προσωπικό για να πραγματοποιηθεί η δράση. Ευχαριστούμε επίσης επίσης τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας κ.Βασιλόπουλο για την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης Αργολίδας.

ΔΕΙΤΕ:  Σας ενδιαφέρει: Ποιες περιοχές της Αργολίδας θα μείνουν χωρίς ρεύμα

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Καταστήματος μας (νοσηλευτικό,γραμματειακή υποστήριξη – admin , φυλακτικό) όπως και το προσωπικό του Αγροτικού Καταστήματος Τίρυνθας που συμμετείχε στον εμβολιασμό των κρατουμένων.

Ο Προϊστάμενος Διοίκησης Οικονομικού
Μιχόπουλος Ιωάννης

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!