ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Παναργειακός έκανε φιέστα με 6 γκολ – Άξιος πρωταθλητής, θέλει τον κόσμο δίπλα του!

Άξιοι πρωταθλητές οι “Λύκοι”

Το 6 στα 6 έκανε στα play off ο Παναργειακός, που κέρδισε άνετα 6-2 τον Ερμή Κιβερίου την Κυριακή 3/4 στο ΔΑΚ Άργους, στο τελευταίο παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας.
Οι “Λύκοι” είχαν σε μεγάλη μέρα τον Βραζιλιάνο Ντε Σόουζα που πέτυχε χατ τρικ. Δύο γκολ σημείωσε ο Καμπιώτης και ένα ο Αϊβαλιώτης, ενώ για τον Ερμή σκόραραν οι Βαρβουλέτος και Μποζιονέλος.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι αήττητοι πρωταθλητές Αργολίδας σήκωσαν το τρόπαιο και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους. Ήταν ημέρα γιορτής για τον σύλλογο που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική μετά από δύο χρόνια.

Στην απονομή έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης και μέλη του ΔΣ της Ένωσης, εκ μέρους του Δήμου Άργους Μυκηνών ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και οι Σκούφης, Δελής, Οικονόμου, Πετσέλης και Τζαβέλλας, καθώς και ο Πρόεδρος του Διομήδη Άργους Βασίλης Λαμπρακάκης.

Να σημειωθεί πως βραβεύτηκε ο επί χρόνια γραμματέας της ομάδας Δημήτρη Αργυρόπουλος και ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Καρυάμης. 

Ο Παναργειακός από σήμερα προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αργολίδας, όπου θα υποδεχθεί τον Αργοναύτη (Τετάρτη 6/4) και για τα play off ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η μεγάλη προσπάθεια που κάνει η οικογένεια Τσιόδρα, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά οι παίκτες αποδίδει καρπούς και οι φίλαθλοι ευελπιστούν πως ο ιστορικός σύλλογος του νομού θα καταφέρει όχι μόνο να επιστρέψει αλλά και να πρωταγωνιστήσει στη Γ΄ Εθνική.

Φέτος μπήκαν οι βάσεις για το μέλλον και η ομάδα, παρά τις δυσκολίες και τις απώλειες σημαντικών παικτών (λόγω τραυματισμών), τα πήγε εξαιρετικά. Αξίζει και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να φτάσει ψηλά. 

Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  Συναντήθηκαν στο Ναύπλιο και διδάχτηκαν την τεχνική του ξίφους (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!