ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο φετινός Μάιος θα είναι δυσκολότερος γι’ αυτά τα ζώδια

Ο Μάιος ήρθε και μαζί του η άνοιξη – όχι όμως στην καρδιά των παρακάτω ζωδίων

O Μάιος ήρθε, ο καιρός έφτιαξε κι η άνοιξη μπήκε για τα καλά – σε ό,τι αφορά την ηλιοφάνεια και τη θερμοκρασία, γιατί για τη διάθεσή μας, δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε. Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος εκπλήξεις, ανάδρομο Ερμή, εντάσεις και συγκινήσεις. Τα παρακάτω 3 ζώδια θα δυσκολευτούν και δε θα τον απολαύσουν όσο θα ήθελαν.
Λέων
Οι Λέοντες καλό είναι να πάψουν να είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους. Ναι, αισθάνονται πίεση. Ναι, προσπαθούν σκληρά να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Όχι, δεν είναι εύκολο, αλλά καλό είναι να έχουν στο μυαλό τους ότι μετά τις δυσκολίες, έρχονται ωραίες μέρες και οι θυσίες που κάνουν, θα πιάσουν τόπο.
Σκορπιός
Αυτόν τον μήνα, οι σχέσεις των Σκορπιών θα είναι τεταμένες και θα κρέμονται από μία κλωστή. Καλό είναι να έχουν στον νου τους ότι το παν είναι να βάζουμε προτεραιότητες και να μην προσπαθούμε να διαχειριστούμε περισσότερα απ’ όσα αντέχουμε. Εμείς είμαστε ο main character της ζωής μας, άλλωστε.
Υδροχόος
Οι Υδροχόοι θα παλέψουν με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους και θα επικεντρωθούν σε όλα αυτά που θεωρούν μειονεκτήματα. Αντί να σκέφτονται διαρκώς αυτά που δεν τους αρέσουν, ας κοιτάξουν πώς οι ατέλειες τους δίνουν δύναμη και τους βοηθούν να διαχειριστούν το χάος που επικρατεί γύρω τους.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!