ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασαν 9 χρόνια Άσπα μου, που ο πατέρας σου σε καθήλωσε με 2 σφαίρες. Σε ξέχασαν όλοι…

«Πέρασαν 9 χρόνια Άσπα μου που ο πατέρας σου σε καθήλωσε με 2 σφαίρες. Σε ξέχασαν όλοι…»: Η μαμά της ραγίζει καρδιές

Η Σπυριδούλα Φατούρου είναι η μαμά της Άσπας Μπόγρη. Που τη φροντίζει μέρα νύχτα από την ημέρα που ο πατέρας της την πυροβόλησε στο κεφάλι και η όμορφη Άσπα έδωσε μεγάλες μάχες για τη ζωή της.
Η τραγική ιστορία της Άσπας
H ιστορία της Άσπας συγκινεί καθώς έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την σύζυγό που τότε βρίσκονταν σε διάσταση. Οι 2 πυροβολισμοί άλλαξαν μια για πάντα τη ζωή της καθώς είναι τετραπληγική και καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ ο μπαμπάς της μετά την απόπειρα δολοφονίας αυτοκτόνησε. Όλα συνέβησαν παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2013.
«Η Ασπασία είχε πάει να εξομολογηθεί ενόψει του 15Αύγουστου και λίγο αργότερα θα συναντιόταν με τον πατέρα της.
Συναντήθηκε με τον μπαμπά της σε ένα μαγαζί έξω, εγώ της έστελνα μηνύματα γιατί μέσα μου κάτι δεν πήγαινε καλά και ήθελα να βρίσκω λόγο να της στέλνω για να δω πώς είναι.
Κάποια στιγμή με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι πυροβόλησαν μια κοπέλα στη λαϊκή αγορά του Άργους.
Ήμουν βέβαιη ότι ήταν η Ασπασία και ήμουν 100% σίγουρη και για τον δράστη»
ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ για τη στιγμή του πυροβολισμού είπε: «Τη στιγμή που εκείνη κατέβηκε από το μηχανάκι του να πάει στο περίπτερο, εκείνος είχε κατέβει, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε face to face, μπροστά στα μάτια όλων και τα δικά της.
Έτσι όπως έχασε τις αισθήσεις της, με την εικόνα που “γράφτηκε” στο πρόσωπό της, με την ίδια εικόνα ξύπνησε στην εντατική. Ουρλιάζοντας. Ο πατέρας της έφυγε, γύρισε σπίτι και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα αργότερα. Πίστευε ότι με τη μια σφαίρα την είχε σκοτώσει, όταν όμως η Άσπα φώναξε “βοήθεια μαμά”, γύρισε και την πυροβόλησε δεύτερη φορά και εκεί έγινε όλη η ζημιά».

Η ανάρτηση της Σπυριδούλας Φατούρου ραγίζει καρδιές
Πέρασαν 9 χρόνια..
Μονάκριβη κορούλα μου….
Έμεινες με δύο σφαίρες μέσα σου, ακίνητη… αμίλητη….
9 χρόνια που ο ίδιος ο πατέρας σου, σε καθήλωσε….
Με ένα βλέμμα που ουρλιάζει κ ενα χαμόγελο που ανατρέπει όλα τα προγνωστικά… Στα πήρε όλα κορίτσι μου, μα δεν κατάφερε να σου κλέψει την ομορφιά της ψυχής σου,το χαμόγελο σου!
9 χρόνια τώρα να παλεύεις με Θεούς και δαίμονες,με το χειρότερο εφιάλτη…
9 χρόνια τώρα και όμως σε ξέχασαν όλοι…
Ο Θεός όμως όχι…Ο Θεός κ μια χούφτα άνθρωποι που παλεύουν μαζί σου….
Σε ξέχασαν κόρη μου κ ας έχουμε πλέον κάθε μέρα κ μια δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας στα πλαίσια της ενδοοικογενειακής βίας…
Κάνεις δεν σε άκουσε… κανένας δεν είδε το βλέμμα σου το τρομαγμένο όταν ξάφνου έρχονται εικόνες…
Κανένας από τους εθνοσωτηρες, δεν ήρθε να σου σκουπίσει τα δάκρυα σου, όταν θυμάσαι ή αναβιώνεις το γεγονός…. κανένας από αυτούς που θέλουν το καλό σου κατά τα άλλα,δεν ήρθε να δει το τρέμουλο του σώματος σου, στην προσπάθεια να σταθείς για δευτερόλεπτα όρθια….
Κανένας υπουργός ή πολιτικάντης, δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπο σου, μια επιζήσαντα ενδοοικογενειακής βίας κ απόπειρα ανθρωποκτονίας…. βλέπεις είσαι Ελληνίδα, αν ήσουν άλλης εθνικότητας, θα είχε κάνει τα πάντα ο πρωθυπουργός, για να έχεις μια αξιοπρεπή διαβίωση….. τώρα όμως, είσαι απόστημα για το κράτος!
9 χρόνια και Όσο εσύ θα παλεύεις, εγώ θα στέκομαι δίπλα σου.
Τα ποδια, τα χέρια,το μυαλό κ το στόμα σου θα είμαι… Όσο εσύ θα χαμογελάς, εγώ θα παίρνω δύναμη για να φωνάζω, ότι όσο ζω στο ορκίζομαι, θα παλεύω μαζί σου!
9 χρόνια πλέον…..
Σε ξέχασαν κ ας είσαι εκείνη που αρνήθηκε να πεθάνει….
9 χρόνια πλέον κ είσαι εδώ για να υπενθυμίζεις πόσο σάπιο είναι το σύστημα κ αυτοί που το διοικούν….
9 χρόνια πλέον κ είσαι εδώ ….και εγώ δίπλα σου,να ζω από το γέλιο κ την ανάσα σου κ από αυτά τα μάτια που καθηλώνουν μόνο όσους έχουν συνείδηση….
9 χρόνια πλέον κ θα συνεχίσω να σου λέω, ότι το θαύμα…η δύναμη ψυχής κ η αξιοπρέπεια έχουν όνομα….το όνομα σου Ασπασία μου..

ΔΕΙΤΕ:  Δράση από την ομάδα EPAS του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για τις Ευρωεκλογές

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!