ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήρε το πράσινο φως νέα πεντάστερη ξενοδοχειακή επένδυση 164 κλινών στην Επίδαυρο

Προχωρούν οι διαδικασίες αδειοδότησεων για μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση που δρομολογεί η εταιρεία ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΕΡΡΑ ΓΚΡΟΥΠ Ι.Κ.Ε., σε έκταση περίπου 22 στρεμμάτων, 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου ενέκρινε τους Περιβαλλοντικούς Όρους για την κατασκευή του πεντάστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 164 κλινών.
Η εταιρεία που δρομολογεί την επένδυση ελέγχει άλλα 3 ξενοδοχεία στην Πελοπόννησο, το Epidavria Hotel και το Asteria Hotel στο Τολό και το Grand Olympic Hotel στο Λουτράκι.
Πολυτέλεια και ανέσεις
Ο πλησιέστερος οικισμός στην περιοχή του έργου είναι στα περίπου 2 χλμ. το Κολιάκι. Το πολυτελές ξενοδοχείο πρόκειται να αναπτυχθεί σε τρία όμορα αγροτεμάχια, η κάλυψη θα είναι 2.224,29 τ.μ. και η πραγματοποιούμενη δόμηση 4.445 τ.μ.
Οι συνολικά 164 κλίνες του ξενοδοχείου θα κατανεμηθούν σε επιμέρους κτιριακά συγκροτήματα μεμονωμένων διαμερισμάτων έκτασης από 35 έως 75 τ.μ. ανά όροφο, 3 βίλες έκτασης από 75 έως 100 τ.μ. ανά όροφο και 11 πολυτελή δωμάτια (52 τ.μ.). Σε όλα τα συγκροτήματα θα υπάρχουν ιδιωτικές πισίνες και ιδιωτικοί κήποι για τα διαμερίσματα του ισογείου ενώ θα διαμορφωθούν κήποι τύπου roof garden για τα διαμερίσματα του ορόφου. Επιπλέον, στην ιδιοκτησία θα ανεγερθούν ένα ισόγειο κτίριο εστιατορίου, έκτασης 520 τ.μ., με χώρο υποδοχής και υπόγειο χώρο βοηθητικής χρήσης, ένα ισόγειο κτίριο που θα λειτουργεί ως κέντρο αναζωογόνησης (Fitness & Spa) 750 τ.μ. με υπόγειο χώρο 1200 τ.μ., ένα ισόγειο κτίριο εστιατορίου, έκτασης 220 τ.μ. και ένα αμφιθέατρο.
Η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου των καταλυμάτων προβλέπεται να περιλαμβάνει κοινόχρηστες πισίνες (2 ενηλίκων και 1 παιδική) με υπαίθριο bar, χώρους πρασίνου, υπαίθριους χώρους στάθμευσης, εσωτερικό οδικό δίκτυο κ.α.
Με δική του Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων
Εντός της ιδιοκτησίας θα κατασκευαστεί Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων η οποία θα επιτυγχάνει τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων που θα προκύπτουν από τη χρήση των εγκαταστάσεων.
Η εκροή της εγκατάστασης λυμάτων θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη των αναγκών άρδευσης των πράσινων χώρων του καταλύματος αλλά και για τον καθαρισμό του εσωτερικού οδικού δικτύου, των πεζοδρομίων κ.α.
Σε λειτουργία όλο το χρόνο
Το ξενοδοχείο προγραμματίζεται να λειτουργεί όλο το χρόνο και η αναμενόμενη πληρότητα εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται από 95% κατά την περίοδο υψηλής επισκεψιμότητας (Ιούνιος – Αύγουστος) μέχρι και 20% κατά την περίοδο χαμηλής επισκεψιμότητας (Οκτώβριος – Απρίλιος).
Οι υδρευτικές ανάγκες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένονται να καλύπτονται με την προμήθεια νερού από εξουσιοδοτημένους εμπόρους – διανομείς νερού, τόσο για το πόσιμο νερό όσο και για το νερό χρήσης, μέσω δεξαμενών αποθήκευσης.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Καθαρά Δευτέρα στη Νέα Κίο με δωρεάν εδέσματα και ζωντανή μουσική!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!