Πανηγύρια στην Αργολίδα: Ο κόσμος τα ζητάει και φέτος πάνε για ρεκόρ -Έρχονται μεγάλα ονόματα!

Τα πανηγύρια της Αργολίδας πάνε για ρεκόρ!

Μεγάλα ονόματα κλείνουν από τώρα οι διοργανωτές
Δεκάδες πανηγύρια θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι στην Αργολίδα, με τους διοργανωτές να κλείνουν από τώρα μεγάλα ονόματα της δημοτικής και λαϊκής μουσικής!
Η αγάπη του κόσμου στην Αργολίδα γι’ αυτά τα παραδοσιακά γλέντια είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κουλτούρας.

Το καλοκαίρι της διασκέδασης
Από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο, τα χωριά της Αργολίδας γεμίζουν με κόσμο που διασκεδάζει με χορό, τραγούδι και παραδοσιακές γεύσεις. Τα πανηγύρια στην Αργολίδα είναι κάτι παραπάνω από μια γιορτή• είναι ένας θεσμός που συνδέει τις γενιές, μεταφέροντας έθιμα και αξίες μέσα από τη μουσική και την κοινωνική συνεύρεση.

Φέτος ξεκίνησαν νωρίς!
Το πρώτο πανηγύρι της χρονιάς έγινε ήδη στο ορεινό χωριό Λίμνες, την 1η Φεβρουαρίου, δείχνοντας πως το κέφι δεν γνωρίζει εποχές!
Η παράδοση στην Αργολίδα παραμένει ζωντανή, με τους κατοίκους να λένε ένα ηχηρό “ναι” στη διασκέδαση και το αντάμωμα.

Online χρήστες: 140

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!