ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παράνομο ζευγάρι κάλεσε ταξί και οδηγός ήταν ο απατημένος σύζυγος

To απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην αληθινή ζωή

Μία παντρεμένη γυναίκα στην πόλη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας, ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με έναν κύριο.
Η Yeimy και ο εραστής της, Jesus Barrios, κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους κρυφή για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Ο σύζυγος της δεν είχε ιδέα. Όμως όλα τα ωραία φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος. Η Κολομβιανή δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο ενός φίλου, προκειμένου να κάνει τον οδηγό στην Uber και να συμπληρώνει το εισόδημά της οικογένειάς του.
Η Yeimy και ο Jesus Barrios κάλεσαν ένα αυτοκίνητο της Uber, προκειμένου να μεταβούν σε ένα ξενοδοχείο και να απολαύσουν τον παράνομο έρωτά τους. Όταν έφτασε το όχημα και το ζευγάρι κάθισε στο πίσω κάθισμα, επήλθε το εγκεφαλικό!
Στο τιμόνι καθόταν ο Λεονάρντο, ο απατημένος σύζυγος. Όσα ακολούθησαν παραπέμπουν σε μάχη δρόμου, κατά κυριολεξία. Οι τρεις πρωταγωνιστές βγήκαν από το όχημα και ο Λεονάρντο επιτέθηκε στον εραστή της γυναίκας του. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι οι δύο άντρες πάλευαν με λύσσα πεσμένοι στην άσφαλτο, ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να τους χωρίσει. Ακολούθως, το παράνομο ζευγάρι έφυγε τρέχοντας, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.
Η ατυχία του απατημένου συζύγου, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Όχι μόνο διαπίστωσε τον παράνομο έρωτα της γυναίκας του, αλλά έχασε και το επιπλέον εισόδημα από την Uber, καθώς παραβιάστηκε η βασική συνθήκη που χαρακτηρίζει τη συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, καθώς απαγορεύεται η χρήση ξένου αυτοκινήτου από τον εκάστοτε οδηγό. Απατημένος, δαρμένος και χωρίς δουλειά ο Λεονάρντο, ο οποίος πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!