Παρουσίαση βιβλίου για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Άργος

Βραδιά πολιτισμού στο Άργος με επίκεντρο τον Ιωάννη Καποδίστρια

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός έρχεται να φωτίσει την ιστορία και την προσωπικότητα του Ιωάννη Καποδίστρια, προσκαλώντας το κοινό της Αργολίδας σε μια βραδιά γνώσης και συγκίνησης.
Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:00, το Μουσείο Μελισσοκομίας «Άξιον Εστί» στο Πανόραμα Άργους φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου «Καποδίστριας, ο κυβερνήτης της καρδιάς μου», της συγγραφέα Μαρίας Γαλίζη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άθως.
Η εκδήλωση αποτελεί έναν ουσιαστικό φόρο τιμής στον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τόσο το πολιτικό έργο όσο και την ανθρώπινη διάσταση του Καποδίστρια, μέσα από αναλύσεις και αφηγήσεις που φωτίζουν το όραμά του για το νεοσύστατο ελληνικό κράτος.
Στο κοινό θα μιλήσουν η Δήμητρα Μποζιονέλου, θεολόγος και εκπαιδευτικός, καθώς και η ίδια η συγγραφέας Μαρία Γαλίζη, η οποία ως ψυχολόγος παιδιών και εφήβων προσεγγίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσωπικότητα του ιστορικού αυτού ηγέτη.
Την ατμόσφαιρα της βραδιάς θα συμπληρώσει μουσικά ο π. Διονύσιος Ταμπάκης, προσδίδοντας έναν τόνο κατάνυξης και δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό ταξίδι που συνδυάζει λόγο και μουσική.
Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για το κοινό του Άργους και της ευρύτερης περιοχής να έρθει πιο κοντά στην ιστορία και να γνωρίσει μια διαφορετική, πιο προσωπική πλευρά του Ιωάννη Καποδίστρια.

Online χρήστες: 497

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!