ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινά η διάθεση του και ποια θα είναι η τιμή του

Η τιμή των καυσίμων έχει πάρει την ανιούσα

Οι υψηλές τιμές στη βενζίνη έχουν επιφέρει αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες, με πιο σημαντική τον περιορισμό των μετακινήσεων και των χιλιομετρικών αποστάσεων, αλλά και την εξυπηρέτηση περισσότερων επιβατών ανά όχημα ενώ την ίδια ώρα αναμένουμε να δούμε και την τιμή που έχει το πετρέλαιο θέρμανσης.
Η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα μίλησε για την αύξηση των καυσίμων και το fuel pass. Από τις 14-15 Αυγούστου η τιμή των καυσίμων έχει πάρει την ανιούσα με το πρόβλημα να εντείνεται σε κάποιες περιοχές.
Ν. Αττικής 2,016€/l 2,003€/l
Ν. Θεσσαλονίκης 2,010€/l 1,998€/l
Ν. Ηρακλείου 2,107€/l 2,104€/l
Ν. Δωδεκανήσου 2,199€/l 2,194€/l
Ν. Κυκλάδων *2,305€/l *2,320€/l
«Ήδη οι δηλώσεις ότι θα κλείσει ο Nord Stream 1, έχει ανεβάσει τις τιμές. Τα διεθνή γεγονότα επηρεάζουν τις τιμές και δη στην Ελλάδα. Η τιμή στο βαρέλι, τις τελευταίες μέρες ανεβαίνοκατεβαίνει, εκεί που ήταν 90 δολάρια το βαρέλι, είδαμε ότι ανέβηκε στα 100 δολάρια, 106 δολάρια. Τα τιμολόγια που περιμένουμε δεν περιμένουμε να είναι πτωτικές. Όχι στις τιμές 2,50 ευρώ που είδαμε αλλα θα είναι πάνω από 2 ευρώ. Περάσαμε τα 2 ευρώ η τιμή στη βενζίνη και το 1.90 η τιμή στο πετρέλαιο. Μας βοήθησε η ενίσχυση των 0, 15 λεπτών στην αντλία», ανέφερε η κ. Ζάγκα.
Για το πετρέλαιο θέρμανσης είπε πως, «με τρόμο το αντιμετωπίζουμε. Η τιμή του είναι στο 1,60 ευρώ. Μετά που άρχισε να πέφτει, κλείναμε με 1,50. Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, εμείς αυτό παρακαλάμε είναι να μην ανέβει και άλλο. Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, οι άνθρωποι που έχουν τζάκια, έχουν αρχίσει και προμηθεύονται ξύλα. Τώρα κάποιος δεν μπορεί να πουλήσει πετρέλαιο θέρμανσης. Έτσι και ανοίξεις και πουλήσεις έχεις πρόστιμο», κατέληξε.

 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!