ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πληρώνει το μάρμαρο: Αυτόν τον πρωτοκλασάτο υπουργό αλλάζει ο Κυριάκος μετά την αποτυχία με τις φωτιές

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η μάχη με τις φλόγες σε όλη την ελληνική επικράτεια συνεχίζεται. Το μέτωπο της Αττικής είναι σε ύφεση εδώ και 24ωρα ενώ η κατάσταση σε Εύβοια και Αρκαδία παραμένει δύσκολη με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις.

Οι μεγάλες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα έχουν ανοίξει νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης. Τη Δευτέρα, στο τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι θα αποδοθούν ευθύνες για όσα έγιναν.

ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη: Oδοιπορικό στα κοσμοπολίτικα στέκια της Πελοποννήσου

Άπαντες περιμένουν πλέον τις όποιες καρατομήσεις.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος στην ιστοσελίδα ieidiseis.gr ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο πρώτος που αναμένεται να πληρώσει το μάρμαρο. Ο Πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό του μήνυμα είχε έναν καλό λόγο για όλους πλην του αρχηγού της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ:  30 από τα πιο όμορφα εκκλησάκια της Ελλάδας: Τα πρώτα 2 στην Αργολίδα

Το κλίμα για την ηγεσία του σώματος φαίνεται να είναι βαρύ. Μην ξεχνάμε ότι ο πολιτικός προϊστάμενος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει να εμφανιστεί πολλές ημέρες δημόσια κι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού οι στιγμές ήταν κρίσιμες.

Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμη και τις επόμενες ώρες. Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να στηρίζει απόλυτα την πολιτική προστασία και τον Νίκο Χαρδαλιά, που κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης την Τρίτη σημείωσε ότι η παραίτησή του είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού.

ΔΕΙΤΕ:  Με απόφαση Κυριάκου! Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Γιάννη Ανδριανού στη ΝΔ

Για τη θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προορίζονται είναι ο Λευτέρης Οικονόμου είτε ο Βασίλης Κικίλιας που έχει περάσει από τη θέση κατά το παρελθόν.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!