Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ποια Σούπερ μάρκετ; Αυτή η ελληνική επιχείρηση κέρδισε 40 εκατ. ευρώ στην πανδημία

Σάρωσε τα βραβεία και εκτόξευσε τα έσοδά της η κορυφαία βιομηχανία προϊόντων περιποίησης. Πώς ο Παπουτσάνης κατάφερε να σαρώσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια.

Τα βασικά οικονομικά της μεγέθη για το 2020 ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Παπουτσάνης ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής βιομηχανίας, τα τελευταία πέντε χρόνια η εταιρεία βρίσκεται σε επιταχυνόμενα αναπτυξιακή πορεία ενώ την τελευταία δεκαετία έχει υπερτριπλασιάσει τις πωλήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η Παπουτσάνης ανακοίνωσε ότι ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 40,8 εκατ., αυξημένος κατά 33%.

Ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, δήλωσε αναφορικά με τα ετήσια αποτελέσματα της εταιρείας:

«Εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ανταπεξήλθαμε με επιτυχία, επιδεικνύοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα, και κλείσαμε μια ακόμα χρονιά, σημειώνοντας πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις. Η

επιτυχημένη μας πορεία οφείλεται στη στρατηγική ανάπτυξης που έχουμε υιοθετήσει, η οποία βασίζεται σε διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας.

Πλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων προσωπικής υγιεινής, που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και περιστάσεις, τόσο σε επίπεδο ατομικής και οικογενειακής χρήσης, όσο και για τις ανάγκες βιομηχανικών και εταιρικών πελατών, εμπορικών καταστημάτων και ξενοδοχείων.

Επιπρόσθετα, από τις αρχές Απριλίου 2020, η Παπουτσάνης, έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών, ενσωμάτωσε την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών στην κύρια δραστηριότητά της.

Σε συνδυασμό με τις συνεργασίες που διατηρούμε με εταιρείες του εξωτερικού για την παραγωγή προϊόντων τους και τις βιομηχανικές πωλήσεις σαπωνόμαζας ως πρώτης ύλης για την παραγωγή σαπουνιών, έχουμε χτίσει μια ισχυρή βάση επιτυχίας η οποία κάθε χρονιά μας πάει και λίγο πιο ψηλά.

Αν και η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά κάποιους από τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε, θεωρούμε πως η Παπουτσάνης θα διαγράψει και το 2021 μια ακόμα χρονιά επιτυχημένης πορείας με διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης».

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!