ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ποιο ντέρμπι; Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε για τους “Λύκους” το ματς στο Ναύπλιο! | ΦΩΤΟ

Επιβλητική νίκη για τον Παναργειακό

Επιστροφή στις νίκες έκαναν οι “Λύκοι” με το βαρύ 1-5 απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους. Ο Πανναυπλιακός υποδέχτηκε τον Παναργειακό την Κυριακή 28/11 στο ΔΑΚ Ναυπλίου για την 11η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας ήταν από την αρχή επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Δημήτρη Μπατάκου. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ο Παναργειακός είχε σκοράρει τρεις φορές, με τον Μπιτινή, τον Χρήστο Φλεβάρη και τον Θεοδοσιάδη.

Ο Πανναυπλιακός μείωσε σε 1-3 με πέναλτι και ο Τσιρος με πλασέ έκανε το 1-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν “τελειωμένο” και απλά ο Φλώρος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Παπασπύρος στο 90′.

Ο Πανναυπλιακός με νεανικό ρόστερ πάλεψε το παιχνίδι, όμως η διαφορά δυναμικότητας και η δίψα των παικτών του Παναργειακού για τη νίκη ήταν αυτή που έφερε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Άργους.

Ο Παναργειακός παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα, ισόβαθμος με τον Αργοναύτη που στραβοπάτησε στις Σπέτσες (ήττα με σκορ 2-1) και με ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Αστέρα Δρεπάνου που αναβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναργειακός υποδέχεται στο ΔΑΚ Άργους τον Ατρόμητο Παναριτίου, ενώ μια μέρα πριν ο Πανναυπλιακός θα ταξιδέψει στην Κοιλάδα για τον αγώνα με την Κορωνίδα.

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  «Αναλόγιο Κλασσικής Κιθάρας» με τον Μιχάλη Σουρβίνο στο Άργος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!