ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πυρ και μανία έγιναν στο Παναρίτη με τον διαιτητή Καπετάνιο

Ο Ατρόμητος Παναριτίου ήρθε ισόπαλος 4-4 εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Διδύμων και μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία του Παναγιώτη Καπετάνιου.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
«Για μία ακόμη φορά γίναμε σήμερα μάρτυρες μιας ανεκδιήγητης διαιτητικής συμπεριφοράς από τον διαιτητή Καπετάνιο Παναγιώτη, ο οποίος προσπάθησε να βάλει μπουρλότο με τις αποφάσεις του σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά με μοναδικό σκοπό τη νίκη και το καλό θέαμα, αποχωρώντας αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το «μένος» του συγκεκριμένου διαιτητή εναντίον της ομάδας μας, ο οποίος με τις αποφάσεις του, μας έδειχνε ξεκάθαρα ότι ήταν σχεδόν απαγορευτικό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, πεντακάθαρα φάουλ, τα οποία μάλιστα καθόρισαν και το αποτέλεσμα, που δεν σφυρίχτηκαν και μια συμπεριφορά στο τέλος που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας. Η δικαιολογία που ανακάλυψε και είπε στον αρχηγό της ομάδας μας, «δεν σου έδωσα φάουλ, αφού δεν έπεσες..» θα έλεγε κανείς ότι απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές του προηγούμενου αιώνα, αφού οι σημερινοί διαιτητές μπορούν πανεύκολα να διακρίνουν την παράβαση, ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος πέφτει ή δεν πέφτει.
Η Αργολική διαιτησία κατά γενική ομολογία δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της στο φετινό πρωτάθλημα. Πολλά παράπονα και πολλές διαμαρτυρίες ακούγονται για την συμπεριφορά των περισσοτέρων διαιτητών. Από τη μεριά μας, προσπαθούμε να είμαστε κόσμιοι στον αγωνιστικό χώρο και να υποβοηθούμε το έργο των διαιτητών. Συμπεριφορές όμως όπως η σημερινή, μας γεμίζουν απογοήτευση και μας δημιουργούν έντονο προβληματισμό.
Τι ακριβώς θέλουν να μας πουν με τα όσα συνέβησαν στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι με την φίλη ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων; Ότι, αν θέλουμε θα κερδίζετε κι αν δεν θέλουμε θα χάνετε; Αυτός είναι ο ρόλος τους και η αποστολή τους; Μας θέλουν συνεργάτες στο γήπεδο, να χαιρόμαστε όλοι το παιχνίδι ή μας θέλουν να επιστρέψουμε σε παλαιότερες εποχές;
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο όσο καλύτερα μπορούμε, χωρίς να στεκόμαστε σε παρόμοια φαινόμενα και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη νίκη προσπερνώντας τα «εμπόδιά» τους. Έχουν για 90’ την εξουσία της σφυρίχτρας και έχουμε μαζί μας το ίδιο το ποδόσφαιρο. Θα επιμείνουμε στο σωστό δρόμο και θα αφήσουμε πίσω κάθε κακοπροαίρετο να ασχολείται με μικροπρέπειες και με την φτηνή ικανοποίηση που του δίνει ο μη καταλογισμός ενός φάουλ, έστω κι αν μας στοιχίζει ένα και δύο γκολ, έστω κι αν μας στερεί τη νίκη.
Σε μια ποδοσφαιρική Αργολίδα που καυχιέται ότι έκανε «επανεκκίνηση», δυστυχώς κάποιοι σαν τον κύριο Καπετάνιο, θα φωνάζουν και θα αποδεικνύουν ότι κάνουμε βήματα προς τα πίσω.»
ΔΕΙΤΕ:  Εταιρεία παραγωγής ζωοτροφών στο Άργος ζητά προσωπικό

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!