ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε τα ρούχα – Από τα σουτιέν και τις πιτζάμες μέχρι τα τζιν και τα μπουφάν

Πρέπει να το παραδεχθείτε. Έχουν περάσει μέρες χωρίς να πλύνετε κάποια συγκεκριμένα ρούχα, όπως τις πιτζάμες, τα τζιν ή τα σουτιέν.

Δεν τα είχατε βάλει στο καλάθι με τα άπλυτα και αυτό συνεχώς γεμίζει με άλλα ρούχα. Και όταν είναι να βάλετε πλυντήριο κάτι πάντα συμβαίνει και τα ξεχνάτε.
Δείτε πόσο συχνά πρέπει να πλένετε κάθε ρούχο για να είναι πάντα καθαρό.

Το πλύσιμο των ρούχων
Με το τακτικό πλύσιμο των ρούχων δεν αποφεύγετε μόνο τη μυρωδιά του σώματος αλλά δείχνετε πάντα περιποιημένοι και καθαροί.
Επίσης, διατηρείτε τα ρούχα σας σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όταν υπάρχει στα ρούχα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ιδρώτας και τα έλαια του σώματος περνούν στις ίνες του υφάσματος.
Επιπλέον, όσο περισσότερο αφήνετε τους λεκέδες στις ίνες, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τους αφαιρέσετε.
Τζιν – Αντέχουν λιγότερο με το πλύσιμο
Υπάρχουν ορισμένα είδη που μπορεί να αντέχουν καλύτερα όσο λιγότερο τα πλένετε, όπως τα τζιν. Ειδικά τα ελαστικά τζιν καλό θυμηθείτε ότι κάθε πλύσιμο επηρεάζει το ύφασμα.
Σουτιέν – Το συχνό πλύσιμο τα διατηρεί περισσότερο
Άλλα ρούχα βέβαια μπορεί να απαιτούν περισσότερα πλυσίματα, όπως σουτιέν. Ο γενικός κανόνας είναι να πλένονται μετά από 3-4 φορές που τα έχετε φορέσει.
Ωστόσο, αν φοράτε το σουτιέν πολλές ώρες την ημέρα, το ύφασμά του χάνει τη μορφή και τη στήριξη, οπότε θα πρέπει να το πλένετε πιο συχνά.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!