Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Σκέφτεσαι να τα βρεις με την πρώτη σου αγάπη; Μάθε τι πρέπει να προσέξεις

Αν σας κινεί το ενδιαφέρον να τα ξαναβρείτε με την πρώτη σας αγάπη, τα πράγματα μπορεί να αποβούν εξίσου εύκολα και δύσκολα.

Μπορεί να είναι το μεγάλο σας απωθημένο, μπορεί να αφήσατε τη σχέση σας στη μέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ραγισμένο γυαλί εύκολα ξανακολλάει!
Παρακάτω θα βρείτε 7 σημάδια που σημαίνουν ότι πρέπει να επικοινωνήσεις ξανά με τον πρώτο σου έρωτα.
Σχέση με τον πρώτο και μεγάλο έρωτα
Και οι δύο εξακολουθείτε να έχετε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Εάν εσείς και η πρώτη σας αγάπη έχετε και οι δύο ακόμα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά αν είστε έτοιμοι να αναζωπυρώσετε τη φλόγα και, η προηγούμενη φλόγα σας δεν είναι, το τέλος του βιβλίου σας δεν θα πάει όπως το έχετε σχεδιάσει.
Μπορείτε να επικοινωνείτε ανοιχτά για τα πράγματα. Αυτό είναι σημαντικό για κάθε σχέση, αλλά ειδικά για εκείνες που ξαναρχίζουν μετά από χρόνια χωριστά. Εάν μπορείτε να διατηρήσετε έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, θα μπορείτε να μοιραστείτε πώς νιώθετε, να πλοηγηθείτε σε νέες εμπειρίες μαζί και να ξεπεράσετε όσα δεν μπορέσατε να ξεπεράσετε την πρώτη φορά.
Τον σκέφτεσαι όταν είσαι με κάποιον άλλο. Δεν μπορείτε να βγάλετε την πρώτη σας αγάπη από το μυαλό σας; Αυτό είναι σημάδι. Αυτό είναι σημαντικό. Εάν έχετε προχωρήσει στη ζωή σας και έχετε βγει ραντεβού με άλλους ανθρώπους, αλλά η πρώτη σας αγάπη εξακολουθεί να είναι στο μυαλό σας, αξίζει να ρωτήσετε γιατί — ειδικά αν τα πράγματα πάνε καλά με έναν διαφορετικό σύντροφο. Είναι εύκολο να επιλεγούμε το παρελθόν όταν είμαστε δυσαρεστημένοι με το παρόν. Μια μελέτη του 2013 στο Social Psychological and Personality Science διαπίστωσε ότι καθώς οι σχέσεις μειώνονται, η λαχτάρα για πρώην συντρόφους αυξάνεται. Έτσι, αν το παρελθόν παραμένει ακόμα και όταν είστε χαρούμενοι, μπορεί να μην έχετε προχωρήσει πλήρως.
Έχετε κρατήσει επαφή μετά από τόσο καιρό. Εάν έχετε καταφέρει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την πρώτη σας αγάπη μετά από 5, 10, 20 ή 30 χρόνια, έχετε σαφώς μια ισχυρή σύνδεση. Ποιος θα πει ότι η σύνδεση δεν θα μπορούσε να γίνει ξανά ρομαντική; Μπορεί να αισθάνεστε επικίνδυνο να θέσετε μια φιλία σε κίνδυνο, αλλά εάν έχετε μια σταθερή βάση επικοινωνίας και σεβασμού, θα πρέπει να είναι δυνατή η συζήτηση για κάτι σαν μια ρομαντική σχέση του παρελθόντος (και ενδεχομένως μελλοντικής). Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχει ποτέ εγγύηση ότι θα λειτουργήσει.
Η σύνδεσή σας έχει αναπτυχθεί. Οι ειδικοί μοιράζονται σημάδια ότι μπορεί να είναι καιρός να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας. Οι πρώτοι έρωτες, από τη φύση τους, συμβαίνουν συχνά όταν είμαστε σχετικά νέοι στο παιχνίδι γνωριμιών.
Χωρίσατε για καταστασιακούς λόγους. Εάν εσείς και ο πρώην σας χωρίσατε κυρίως λόγω συνθηκών – όπως εάν πήγατε σε διαφορετικά κολέγια ή η οικογένειά τους μετακόμισε μακριά – και όχι λόγω ασυμβατότητας, ίσως έχετε μια βολή που αξίζει να τραβήξετε. Αλλά αναγνωρίστε ότι δεν μπορείτε να χτίσετε μια σχέση βασισμένη εξ ολοκλήρου στο παρελθόν.
Το να είσαι μαζί του είναι ακόμα φυσικό. Είναι φυσικό να είσαι με την πρώτη σου αγάπη; Αυτό είναι καλό σημάδι. Παρόλο που έχουν περάσει μερικά χρόνια, η σύνδεση και η χημεία σας αισθάνονται σαν να συνεχίζετε από εκεί που σταματήσατε. Αν συμβαίνει αυτό, και διασκεδάζετε ο ένας με τον άλλον, νιώθετε άνετα ο ένας με τον άλλον και είστε σε θέση να επικοινωνείτε ανοιχτά, έχετε βρει την πραγματική συμφωνία — και πάλι. Οι σχέσεις απαιτούν πάντα δουλειά, αλλά αν κάνετε αυτή τη δουλειά με κάποιον που σας φαίνεται σωστός, τότε το πιθανότερο είναι ότι είναι.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!