ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπίτι με το Mega: Η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή έχασε τη φωνή της. Πώς αντέδρασε

Η Δέσποινα Βανδή βούρκωσε και κόπηκε η φωνή της

Σπίτι με το Mega: Αυλαία έριξε χθες η μουσική εκπομπή, ουσιαστικά οι τηλεοπτικές συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών που μας κράτησε συντροφιά τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Και η Δέσποινα Βανδή ήταν η καταλληλότερη για να το κάνει.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μαζί με πλειάδα κορυφαίων -επίσης- καλλιτεχνών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι και προσωπικοί της φίλοι, βρέθηκε στη λίμνη Βουλιαγμένης και σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το Σπίτι με το Mega.

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε για τους τηλεθεατές παλιές και νέες επιτυχίες της, δίνοντας μία άλλη πνοή στο σαββατόβραδό μας.

Όμως κάποια στιγμή η Δέσποινα Βανδή βούρκωσε και κόπηκε η φωνή της. Ποιο ήταν το τραγούδι που την έβγαλε νοκ άουτ;

Οι υπέροχες μελωδίες σε συνδυασμό με τις μοναδικές ερμηνείες της τραγουδίστριας συγκίνησαν αλλά και ξεσήκωσαν το κοινό.

Όμως εκεί που η ίδια η Δέσποινα Βανδή λύγισε ήταν σε ένα τραγούδι που είχε γραφτεί και κυκλοφορήσει το 2007, το «Μέχρι Μάη μήνα».

Σε αυτή την ερμηνεία της η Δέσποινα Βανδή έδειξε να συγκινείται πολύ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα αφού βούρκωσε μπροστά στην κάμερα. Μάλιστα, λίγο πριν συνεχίσει για το επόμενο τραγούδι της, το «Προφητείες» που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία το μακρινό 1999, η φωνή της “κόπηκε” και χρειάστηκε να πάρει λίγα δευτερόλεπτα χρόνο για να συνεχίσει.

«Θυμήσου που ήμασταν παιδιά / και κάναμε όνειρα πολλά / κοιτάζοντας τον ουρανό / μου΄ πες και σου΄ πα σ΄ αγαπώ».

Αν υπάρχει ένα τραγούδι από τον δίσκο «10 χρόνια μαζί» που το κοινό λάτρεψε και τραγουδάει με μανία μέχρι και σήμερα αυτό είναι «Η γη κι η σελήνη».

Σε μουσική και στίχους του Φοίβου το κομμάτι έπαιξε ασταμάτητα σε κλαμπς, μουσικές σκηνές αλλά και νυχτερινά μαγαζιά και αφιερώθηκε έντονα από ερωτευμένους.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το επόμενο κομμάτι από το 1999 και τον δίσκο «Προφητείες». Εκατομμύρια πωλήσεις, δεκάδες συναυλίες και ένα τραγούδι-σταθμός.

«Στο ξαναλέω εγώ είμαι το γιατρικό που πρέπει να πάρεις», και αυτό φυσικά σε μουσική και στίχους Φοίβου.

Του Φοίβου και η «Ουτοπία» από το 1997 και τις «Δέκα εντολές».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!