Σύλληψη 4 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών στην Αργολίδα
Οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Νέα Κίο
Εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου οδήγησαν στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας από 19 έως 37 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης και κοκαΐνης) στην περιοχή της Αργολίδας.
Επιχείρηση στη Νέα Κίο
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουλίου 2025, στη Νέα Κίο, στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης που συντόνισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ναυπλίου, με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) από Θεσσαλία και Ήπειρο, καθώς και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κατασχέσεις σε έρευνα
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αγρόκτημα κοντά στην οικία των κατηγορούμενων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων
Μικροποσότητες κοκαΐνης
Δύο οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων














































