ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στις Φυλακές Ναυπλίου 46χρονος Αλβανός για έγκλημα που διαπράχθηκε το 2011

Κατηγορούμενος για το έγκλημα που διαπράχθηκε το Μάιο του 2011 με θύμα έναν 79χρονο στη Σπηλιά του Δήμου Τριφυλίας είναι ένας 46χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το μεσημέρι της Τρίτης στη Φαρακλάδα και προφυλακίστηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσε από πέρυσι το Μάιο ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία και ληστεία. Οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει για το ίδιο έγκλημα πριν από 6 χρόνια και έναν ομοεθνή τού συλληφθέντα, με τον οποίο φέρονται να διέπραξαν μαζί το έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ:  Απατεώνες στο Άργος παρίσταναν τους λογιστές και «έτρωγαν» λεφτά από τον κόσμο

Μάλιστα, όταν ο φερόμενος ως συνεργός του συλληφθέντα, ένας 37χρονος σήμερα Αλβανός, είχε συλληφθεί το Φεβρουάριο του 2015, χαρακτηρίστηκε ως σίριαλ κίλερ, αφού εκτός από τον 79χρονο στη Σπηλιά Τριφυλίας φερόταν να έχει σκοτώσει και έναν ηλικιωμένο στην Τρίπολη, καθώς και μια 59χρονη ζωγράφο στη Νάξο.

ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο 37χρονος ομολόγησε τότε ότι δολοφόνησε μαζί με έναν ομοεθνή του τον ηλικιωμένο στη Σπηλιά, ενώ από την αστυνομική έρευνα αρχικά δεν υπήρξαν στοιχεία για έτερο άτομο και η υπόθεση είχε κλείσει με μόνο κατηγορούμενο τον Αλβανό σίριαλ κίλερ, του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα είχαν βρεθεί στο σπίτι του θύματος.    

ΔΕΙΤΕ:  Έκτακτο: Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου

Ο 37χρονος στην ομολογία του πριν από 6 χρόνια είχε αναφέρει ότι ζούσε στη Σπηλιά και δούλευε ως εργάτης γης στα κτήματα του ηλικιωμένου. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι δεν τον σκότωσε μόνος του και ότι είχαν οικονομικές διαφορές με τον 79χρονο, και πάνω σε έναν καβγά μαζί με τον ομοεθνή του (σ.σ. τον 46χρονο που συνελήφθη την Τρίτη στη Φαρακλάδα) τον χτύπησαν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια οι δυο τους -σύμφωνα πάντα με την ομολογία του 37χρονου- πήγαν στο σπίτι του θύματος και έκλεψαν κάπου 180-200 ευρώ κι έτσι βρέθηκαν τα αποτυπώματά του.

ΔΕΙΤΕ:  Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Άργους - Ναυπλίου

Θυμίζουμε ότι ο 79χρονος είχε βρεθεί νεκρός από συγχωριανούς του δίπλα στην περίφραξη χωραφιού όπου υπήρχε ένα αγροτόσπιτο που το θύμα νοίκιαζε σε αλλοδαπούς εργάτες.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!