ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμβάσεις ύψους 64.480€ μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Eurologic – «Δεν ζημιωθήκαμε…» λέει ο Γεωργόπουλος

Επιτέλους, μετά από αρκετές ημέρες, μπαράζ δημοσιευμάτων και ερωτήσεις από την αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος «αξιώθηκε» να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία Eurologic του Βασίλη Λαμπρακάκη.
Όσον αφορά τις συμβάσεις του Δήμου Ερμιονίδας με την Eurologic, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το ύψος τους ανέρχεται στις 64.480€, από τα οποία η εταιρεία έχει λάβει 50.220€ και υπολείπεται να λάβει 14.260€ εφόσον προσκομίσει τις απαραίτητες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.
Ο κ. Γεωργόπουλος σημείωσε ότι η εν λόγω εταιρεία υπήρξε προ διετίας εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, παρέχοντάς του ορισμένες υπηρεσίες οικονομοτεχνικής και λογιστικής υποστήριξης για τα έτη 2020 και 2021, μέσω τεσσάρων συνολικά συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
«Ο Δήμος μας επέλεξε να συνεργαστεί με την Eurologic διότι αυτή παρουσίαζε μεγάλη εμπειρία παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών σε αρκετούς Δήμους της Ελλάδας, αλλά και σε μεγάλο Δήμο της Αργολίδας και διέκοψε την συνεργασία του από το έτος 2021» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος και σημείωσε ότι «με την με την εταιρεία VKM Consultants ΙΚΕ, η οποία αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα, ο Δήμος Ερμιονίδας ουδέποτε είχε κάποια συνεργασία.»
Επίσης, ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε ότι «ο Δήμος Ερμιονίδας ουδόλως ζημιώθηκε από την συνεργασία του με την συγκεκριμένη εταιρεία και επίσης κατά την σύναψη και την πληρωμή των συμβάσεων μαζί της, τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες και διατάξεις» και υποστήριξε πως «όσοι ψέγουν τον Δήμο Ερμιονίδας για την συνεργασία του με εξωτερικό συνεργάτη παροχής οικονομοτεχνικών υπηρεσιών ο οποίος δεν είναι από την περιοχή, το κάνουν μόνο και μόνο για λόγους μικροπολιτικής εκμετάλλευσης».
ΔΕΙΤΕ:  Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άργος και Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!