ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συναυλία με τον Βαγγέλη Τρίγκα στη Νέα Κίο

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ο Βαγγέλης Τρίγκας με το μουσικό του σύνολο, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ, στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης (παραλία Νέας Κίου), θα δώσουν Λαϊκή συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου του Δήμου Άργους- Μυκηνών, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.
Στην παράσταση που τιτλοφορείται “Με τα τραγούδια μας” ο σολίστ και συνθέτης Βαγγέλης Τρίγκας, παρουσιάζει τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά “Με δικό μου λόγια” οργανικές συνθέσεις από προηγούμενους δίσκους του, αγαπημένα τραγούδια που ανήκουν στα βασικά ρεύματα της ελληνικής λαϊκής μουσικής, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά, έντεχνα,καθώς και κάποια από τα χαρακτηριστικά σμυρναίικα τραγούδια.

Βασική ερμηνεύτρια η Μαργαρίτα Καραμολέγκου και συνοδεύουν οι μουσικοί: Θόδωρος Μπρουτζάκης (πιάνο), Λυδία Παναγιωταρέα (βιολοντσέλο), Αντώνης Σίδερης (μπουζούκι και κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κοντραμπόσο).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Μνήμης Νέος Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΑΜ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΔΕΙΤΕ:  Ο Δήμος Ναυπλιέων ψάχνει για δάνειο εννέα εκατομμυρίων

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!