ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Τα κβάντα της ελπίδας» του Γιάννη Ρούσου παρουσιάζονται στην Πολιτιστική Αργολική Πρόταση

Η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας παρουσιάζουν το βιβλίου του Γιάννη Ρούσου με τίτλο: «Τα κβάντα της ελπίδας».
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Νικόλας Ταρατόρης» ( Οδ. Ανδρούτσου 13 – Άργος ) το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ιφιγένεια Οικονόμου (εκπαιδευτικός), ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.
Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Ρούσος γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη Υπολογιστών σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Κατοικεί στο Ναύπλιο και έχει δύο γιους.

Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί τα θεατρικά έργα του με τίτλους: Τζόγια («Δωδώνη»), Ποτέ το τελευταίο τσιγάρο («Δωδώνη»), Πάροδοι (τόμος που περιλαμβάνει τα κείμενα: «Περάσματα», «1124. Μην υποτιμήσει τη μισαλλοδοξία του πλησίον σου», «Παρακοιμώμενοι» και «Ξηρά τροφή για το ξημέρωμα»), Άρχοντας βασιλιάς.

Το μυθιστόρημα του με τίτλο «τα κβάντα της ελπίδας» εκδόθηκε την άνοιξη του 2020.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
«Πριν δεκατέσσερα χρόνια, το τελευταίο μεγάλο πάρτι στην περιοχή κατέληξε στην αιματηρή σύγκρουση δύο ατόμων, που συνέτριψε τον ψυχισμό μιας γυναίκας. Δύο φίλοι -που την αγαπούσαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο – έφτιαξαν έναν ψεύτικο, παράλληλο κόσμο, προσπαθώντας να της δώσουν τη δυνατότητα να επιβιώσει μέσα σ’ αυτόν και ελπίζοντας πως συμβιώνοντας σ’ αυτή τη νέα πραγματικότητα θα καταφέρουν να την κάνουν να τους αγαπήσει κι αυτή.
Τέσσερα άτομα, σε μια “παράσταση” χωρίς καμία λογική, οδηγούμενοι μόνο από την τυφλή και άτοπη ελπίδα. Σήμερα – αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας – θα ξαναβρεθούν στο ίδιο μέρος. Συντετριμμένοι από τη ζωή, κουρασμένοι από τη θλίψη, παραδομένοι στη ζαλάδα των καταχρήσεων, επιστρέφουν εκεί που γεννιέται από το μηδέν η ελπίδα. Για άλλη μια φορά, θα βυθιστούν στην ίδια ιστορία για να βγουν στην επιφάνεια, στον καθαρό αέρα και να σωθούν. Ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον κάθε πρωταγωνιστή της ιστορίας.»

.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Γεμάτο χαρά και χρώματα το φετινό Καρναβάλι του Άργους (Video)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!