Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τα πιο υπέροχα μάτια: Ζευγάρι διασώζει γατάκι με ένα μπλε και ένα κίτρινο μάτι και του αλλάζει τη ζωή

Η Betty H. και ο σύζυγός της παρατήρησαν ένα αδέσποτο να περιφέρεται έξω από το σπίτι τους.
Το μικρό γατάκι με τα περίεργα μάτια ήταν ντροπαλό, βρώμικο και πολύ πεινασμένο. “Αρχίσαμε να της αφήνουμε φαγητό και νερό για να τη βοηθήσουμε”, είπε η Betty.
Κανείς δεν εμφανίστηκε για να διεκδικήσει το γατάκι (που τώρα ονομάζεται Fluffy), οπότε με το νέο έτος, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να το σώσουν. Η Betty την τάιζε τρεις φορές την ημέρα και κάθε φορά, έμενε κοντά της, ελπίζοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η διάσωση της Fluffy
“Στην αρχή, ήμουν ήσυχη. Μόλις συνήθισε να είμαι εκεί χωρίς κανένα δισταγμό, άρχισα να μιλάω στη Fluffy ενώ έτρωγε και έπινε”, είπε η Betty. “Τελικά, επιχείρησα να τη χαϊδέψω. Φαινόταν ότι δεν είχε ποτέ ιδιοκτήτη”.
Η Fluffy άφησε απρόθυμα την Betty να την αγγίξει και ανατρίχιαζε μετά από μερικά χάδια. Αλλά με πολλή υπομονή, το γατάκι άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ήθελε το καλό της. Η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει. Τώρα επιθυμεί περισσότερη προσοχή και χάδια.
“Κοντά στο τέλος του χρόνου, ήθελε πραγματικά να τη χαϊδέψουν πριν φάει. Πραγματικά με εξέπληξε που το είδα αυτό από ένα αδέσποτο”, μοιράστηκε η Betty.
Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου, η Fluffy βρήκε αρκετό θάρρος για να ακολουθήσει τους ανθρώπους στο σπίτι τους και έγινε μέλος της οικογένειας.

Ξεπέρασε όλα τα προβλήματα υγείας
“Της έκανα το πρώτο μπάνιο που πιθανότατα είχε κάνει ποτέ. Είχε μαύρα στίγματα στη μύτη της και πορτοκαλί υπολείμματα στα πόδια της που δεν έφευγαν”, πρόσθεσε η Betty. “Της έλειπαν κομμάτια γούνας και είχε τεράστιους βρώμικους κόμπους στη γούνα”.
Η Fluffy γουργούρισε σαν τρελή όταν τυλίχτηκε σε μια μαλακή πετσέτα μετά το μπάνιο.

“Δεν έχω ξανακούσει γάτα να γουργουρίζει τόσο δυνατά. Αργότερα, όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο, μάθαμε ότι είχε μια σειρά από προβλήματα υγείας – είχε σκουλήκια, στομαχική λοίμωξη και ακάρεα στα αυτιά”.
Τις επόμενες ημέρες, περιποιήθηκαν το γατάκι και την κούρεψαν για να αφαιρέσουν όλους τους κόμπους.
Η ηλικιωμένη γάτα Lacie, η μόνιμη κάτοικος, συμπάθησε γρήγορα το νεοφερμένο. “Τα πάνε πολύ καλά και έχουμε παρατηρήσει ότι η Lacie είναι πιο ζωηρή τώρα που η Fluffy είναι μαζί μας”.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες έγινε μια παιχνιδιάρα και χαρούμενη γάτα
“Η Fluffy συμπεριφέρεται σαν κουταβάκι. Είναι η πιο παιχνιδιάρα και ζωηρή γάτα που έχω γνωρίσει ποτέ”, μοιράστηκε η Betty.
Το πρόσωπό της είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν όταν επιστρέφουν σπίτι
“Όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά, η Fluffy περιμένει στο παράθυρο μέχρι να βγω από το αυτοκίνητό μου. Μόλις ανοίξω την εξώπορτα, η Fluffy είναι πάνω στην πολυθρόνα δίπλα στην πόρτα και περιμένει να με υποδεχτεί”.
Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που βρήκαν τη Fluffy. Έχει γίνει μια πανέμορφη γάτα με όμορφα μπλε και κίτρινα μάτια της.
“Ακριβώς όπως ένας σκύλος, η Fluffy περιμένει πάντα για κάθε φαγητό που πέφτει κατά λάθος στο πάτωμα”, είπε η Betty. “Θα κυλιστεί στο πάτωμα όταν είναι απέραντα χαρούμενη και παιχνιδιάρα”.
Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!