ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα 7 κυριότερα χαρακτηριστικά που μας ξενερώνουν στους άντρες

Γιατί καμία γυναίκα δεν έλκεται από έναν ανασφαλή άντρα…

Σήμερα θα κάνω τη χάρη στους άντρες που μας διαβάζουν και θα μιλήσω για τα κυριότερα DON’TS στη συμπεριφορά τους, τα οποία ξενερώνουν την πλειοψηφία των γυναικών.
Γενικά, οι γυναίκες έχουμε μια τάση να μην αισθανόμαστε έλξη για τα «καλά παιδιά» (όχι που έχουν καλή συμπεριφορά, αλλά που είναι βαρετοί μέχρι αηδίας και με μηδέν χιούμορ!) και που δεν έχουν αυτοπεποίηθηση – και αυτό κάνει μπαμ από χιλιόμετρα!
Δεν είναι η πρώτη εντύπωση που καθορίζει τη σεξουαλική έλξη – Αλλού είναι το θέμα
Εάν έχεις βαρεθεί να σε παραβλέπουν οι γυναίκες, και δεν μπορείς να διευκρινίσεις τον ακριβή λόγο, ακολουθούν τα 7 κυριότερα πράγματα που μας ξενερώνουν σε έναν άντρα.
#1. Να λέει «ναι» σε όλα και να μη διαφωνεί ποτέ
Εάν βιάζεσαι να πεις «ναι» σε όλα όσα θέλει ή συμφωνείς με όλα όσα λέει, τότε δεν είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και της δείχνεις ότι δεν έχεις άποψη και προσωπικότητα.
Μερικοί άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν κάποιον που να είναι καλόβολος, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θέλουμε είναι έναν άντρα που έχει τις δικές του απόψεις και τα δικά του ενδιαφέροντα.
#2. Να το παίζει… βαρύς κι ασήκωτος
Οι άντρες πιστεύουν ότι αν συμπεριφέρονται ψυχρά και αποστασιοποιημένα, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας. Θεωρούν ότι το να το παίζουν μη διαθέσιμοι, είναι ο ιδανικός τρόπος για να κερδίσουν την καρδιά μιας γυναίκας. Ωστόσο, εάν δε νιώσουμε ότι ένας άντρας ενδιαφέρεται πολύ για εμάς, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να συνομιλούμε μαζί του, πόσω μάλλον να του δώσουμε το τηλέφωνο ή το Instagram μας!
#3. Να αποφεύγει τις αντιπαράθεσεις
Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που να είναι δυναμικός και να μπορεί να τις προστατεύει. Πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τη γυναίκα που έχει δίπλα του όταν χρειαστεί.
#4. Να είναι ανασφαλής
Το Νο1 χαρακτηριστικό που μας ελκύει στους άντρες – και το αντίστροφο – είναι η αυτοπεποίθηση, όμως κάποιοι άνθρωποι είναι λες και το φωνάζουν από μακριά ότι δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να μας ξενερώσει. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη βρίσκει σέξι έναν άντρα που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει.
#5. Η ζήλεια και η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση
Εάν είσαι από τους άντρες που ζηλεύουν υπερβολικά και δεν αφήνουν καν την κοπέλα τους να κοιτάξει έναν άλλον άντρα, τότε αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης. Και είναι πολύ πιθανό να φταίει το γεγονός ότι είσαι ανασφαλής. Επίσης, εάν χρειάζεσαι συνεχώς επιβεβαίωση για το πόσο υπέροχος είσαι, είναι από τα πράγματα που μας ξενερώνουν.
#6. Να είναι βαρετός
Όταν η προτίμησή σου για το πώς να περάσεις το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει το να κάθεσαι μπροστά από την τηλεόραση και να παρακολουθείς ποδόσφαιρο ή σειρές, σίγουρα δεν είσαι το στιλ άντρα που φαντασιώνεται κάθε γυναίκα – ανεξάρτητα από το πόσο καλός είσαι.
Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό τους και να διασκεδάζουν μαζί στον ελεύθερο χρόνο τους. Και το να τη γράφεις για να βλέπεις όλη μέρα ποδόσφαιρο, είναι ό,τι πιο βαρετό μπορεί να μας τύχει!
#7. Να παραπονιέται συνέχεια
Αν είσαι από τους άντρες που παραπονιούνται συνεχώς για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα ή, ακόμη χειρότερα, για το πόσο ακριβά είναι τα πράγματα, δεν πρόκειται να ξεχωρίσεις ως Mr. Perfect. Οι γυναίκες θέλουν να είναι με έναν άντρα που είναι σίγουρος για τον εαυτό του, είναι αποφασισμένος να πάρει αυτό που θέλει και που δεν είναι μίζερος.

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!