ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι να ΜΗΝ κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Τα κυριότερα #not για την πρώτη φορά που θα βγεις με εκείνον που σου αρέσει.

Έχετε ήδη κανονίσει το μέρος της συνάντησής σας, έχεις βρει τι θα βάλεις στο ραντεβού και έχεις σκεφτεί θέματα συζήτησης, ώστε να μην πας εκεί και… κοιταζόσαστε.
Δεδομένου ότι σε έχω ήδη ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα επιτυχημένο ραντεβού, σε προετοίμασα για τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις και σου είπα ακόμη και για τα «red flags» που πρέπει να παρατηρήσεις ώστε να μη χάσεις τον χρόνο σου μαζί του, νομίζω πως ήρθε η ώρα να συζητήσουμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού.
Σε καμία περίπτωση δε λέω να προσποιηθείς ότι είσαι κάτι που δεν είσαι, απλώς η εμπειρία μού έχει διδάξει μερικούς άτυπους κανόνες που καλό θα είναι να έχεις κατά νου ώστε να εξασφαλίσεις ένα δεύτερο ραντεβού (αν σε ενδιαφέρει, φυσικά).
Παρακάτω θα βρεις μία λίστα με όλα εκείνα που καλό είναι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού με αυτόν που σου αρέσει.
#1. Μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου
Αυτό είναι ένα τεράστιο #NOT! Ένα άτομο που μιλά συνέχεια για τον εαυτό του δεν είναι ποτέ ελκυστικό. Γι’ αυτό, αφιέρωσε χρόνο προκειμένου να ρωτήσεις κι εκείνον πράγματα για τη ζωή του. Κράτα μια ισορροπία και μοιραστείτε και οι δύο πράγματα για τον εαυτό σας.
#2. Μην πιεις πολύ
Μια μεθυσμένη γυναίκα δεν είναι ποτέ χαριτωμένη…
#3. Μην αρχίσεις να μιλάς για τον πρώην σου
Το να αναφέρεις το όνομά του ή να πεις ένα περιστατικό εν συντομία είναι ΟΚ, αλλά το να κάνεις τον πρώην σου κύριο θέμα στις συζητήσεις σας είναι κουραστικό και μπορεί να τον ξενερώσει.
#4. Μην αργήσεις
Το να μην είσαι στην ώρα σου χωρίς να έχεις μια καλή δικαιολογία για αυτό, είναι μια άμεση αντανάκλαση του πόσο ενδιαφέρεσαι για τον χρόνο αυτού του ατόμου, αλλά και του πόσο υπεύθυνο άτομο είσαι.
#5. Μην τον διακόπτεις όταν μιλάει
Το να διακόπτεις κάποιον τη στιγμή που μιλάει είναι αγενές σε κάθε περίπτωση. Δείξ’ του ότι ενδιαφέρεσαι για αυτό που διηγείται και άκουσέ τον προσεκτικά. Θα το εκτιμήσει!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!