ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το ευχαριστώ του Γιώργου Πανοβράκου στο Νοσοκομείο Άργους – Νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό!

Ο γνωστός χειρούργος – ορθοπεδικός και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πανοβράκος νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Άργους.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο κ. Πανοβράκος ένοιωσε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους του Νοσοκομείου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

ΔΕΙΤΕ:  Ο ΔΕΔΔΥΕ προσλαμβάνει προσωπικό στο Ναύπλιο

Η ευχαριστήρια επιστολή του κ. Πανοβράκού:

“Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Διευθύντρια Κλινικής SARS-COVID Noσοκομείου Άργους Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο κ.Παυλάκη Μαρία και στην Επιμελήτρια κ.Ταμπάκη Μαρία καθότι νοσήσας από κορωνοϊό νοσηλεύτηκα στην ανωτέρω κλινική.

Οι προαναφερθέντες ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines) που αφορούν τη θεραπεία και αποκατάσταση από λοίμωξη Covid-19, επιτελούν το λειτούργημα αυτό με αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας και αξίζουν το σεβασμό όλων μας.

Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς πάντα με ευγένεια και υπομονή.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!