ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το κόλπο των δολοφόνων: Γι’ αυτό δεν βρέθηκαν ίχνη τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών

Tι αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ για τα μοναδικά ίχνη των ληστών.

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκονται οι αρχές για τη σύλληψη ενός εκ των τριών ληστών και δολοφόνων της νεαρής Καρολάιν στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ έχει επικεντρωθεί σε έναν ύποπτο αλβανικής καταγωγής, ύψους 1.70μ και γεροδεμένο, με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα να δείχνουν ότι πρόκειται και για τον αρχηγό της συμμορίας.

Η αποκάλυψη που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ», ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου είχε παρόμοια εμπειρία με ληστεία και βασανισμό της συζύγου του, δείχνει ότι οι κακοποιοί είναι σεσημασμένοι και επιδίδονται σε αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες αρκετό καιρό.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Όπως όλα δείχνουν με το πέρασμα του καιρού έχουν γίνει αρκετά πιο οργανωμένοι και προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια, μη αφήνοντας ίχνη και στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.

Γιατί δεν άφησαν στοιχεία στο εσωτερικό της μεζονέτας

Ωστόσο, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως δεν βρέθηκαν ίχνη τους εντός τους σπιτιού.

Ένα από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν στην έρευνα της Ασφάλειας στον χώρο είναι ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο μέσα από το οποίο εισέβαλαν οι ληστές.Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως είναι από παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, τα οποία προτιμούν ιδιαιτέρως τα κακοποιά στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Να σημειωθεί πως το αποτύπωμα αυτό έμεινε στο τοιχίο κοντά στο παράθυρο λόγω υγρασίας, καθώς οι δράστες φέρονται να πέρασαν από χωράφια και χόρτα για να φτάσουν πεζοί στη μεζονέτα και όχι από κεντρικούς δρόμους.

Τα παπούτσια αυτά είναι ιδιαίτερα ελαστικά και ελαφριά και δεν αφήνουν αποτυπώματα λόγω του υλικού κατασκευής τους. Μαζί με τα εν λόγω ορειβατικά δε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του εκπαιδευτή πιλότου του Μπάμπη, ο αρχηγός της συμμορίας στη ληστεία στο δικό του σπίτι φορούσε λευκά χειρουργικά γάντια, κάτι που είναι πιθανό να συνέβη και με τους υπόλοιπους.

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χάθηκε το μεγάλο στοίχημα των Γλυκών Νερών…

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Τι πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι συνέβη στη μεζονέτα αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!