ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το μεγάλο δίλημμα: Τι χρώμα πορτοφόλι να πάρετε για να προσελκύσετε χρήματα

Δώστε βάση!

Το πορτοφόλι δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ. Στη φιλοσοφία του Feng Shui είναι το «σπίτι» που φυλάσσονται τα χρήματα και «κατοικεί» ο πλούτος και η αφθονία, ενώ στις δυτικές κοινωνίες είναι μια προέκταση του εαυτού σου, ένας καθρέφτης της προσωπικότητάς σου.
Είτε προτιμάς τα ακριβά και φανταχτερά πορτοφόλια, είτε τα μικρά και οικονομικά και σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν ζεις, το σίγουρο είναι ότι θέλεις το πορτοφόλι σου να ευημερεί και να είναι γεμάτο. Και σίγουρα υπάρχουν τρόποι για να το πετύχεις!
Η Rodika Tchi, συγγραφέας δύο best seller που αφορούν το Feng Shui και την αφθονία πιστεύει ότι εάν φροντίζεις το πορτοφόλι σου όπως το σπίτι σου, έχεις περισσότερες ευκαιρίες να προσεγγίσεις την ρέουσα ενέργεια του πλούτου.
Eάν είσαι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που το πορτοφόλι σου είναι παλιό, φθαρμένο και παραφουσκωμένο από παλιές αποδείξεις, κάρτες που δεν χρησιμοποιείς ποτέ, φωτογραφίες και άχρηστα χαρτιά, μην απορείς γιατί το χρήμα δεν κατοικεί πια εκεί. Το πορτοφόλι σου δείχνει μια χαοτική προσωπικότητα, που ξεχειλίζει από το φόβο της απώλειας ακόμη και άχρηστων χαρτιών και δεν έχει χώρο για τίποτα καινούριο.
Αντίθετα ένα καθαρό και τακτοποιημένο πορτοφόλι, με πολλές θήκες που φυλάσσεται κάθε μέρα στο ίδιο σημείο του σπιτιού, σε ασφαλή θέση και δεν το χάνεις, είναι μαγνήτης καλής ενέργειας.
Ένας σημαντικός παράγοντας ευημερίας είναι η ποιότητα και το μέγεθος του. Το Feng Shui θεωρεί ότι το πορτοφόλι, πρέπει να είναι από καλό υλικό και μεγαλύτερο σε μέγεθος από αυτό που απαιτούν οι ανάγκες σου. Είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα ελεύθερος χώρος για να μπουν περισσότερα χρήματα.
Ένα ακόμη βασικό σημείο είναι το χρώμα του. Όπως επιλέγεις τα ρούχα σου ή το χρώμα του αυτοκινήτου σου, έτσι και το πορτοφόλι είναι ένα πολύ προσωπικό αξεσουάρ που μέσα από την επιλογή του χρώματος προσελκύεις και την ανάλογη ενέργεια.
Πώς να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα
Το κόκκινο είναι ένα πολύ ευοίωνο χρώμα που συγκεντρώνει πλούτο και αφθονία. Τα κόκκινα πορτοφόλια είναι από τις πιο συχνές επιλογές των ανθρώπων που πιστεύουν στην φιλοσοφία του Feng Shui. Ενεργοποιεί το στοιχείο της φωτιάς γι’ αυτό θεωρείται ένα χρώμα που προσελκύει μεν τον πλούτο αλλά και την απληστία και την ασύδοτή σπατάλη του. Οπότε, πριν αποφασίσεις να επιλέξεις ένα κόκκινο πορτοφόλι σκέψου εάν μπορείς να διαχειριστείς την ισορροπία αυτή.
Το μπλε είναι το χρώμα που ενεργοποιεί το στοιχείο του νερού που από τα αρχαία χρόνια είναι το σύμβολο της αφθονίας. Αυτό κάνει το μπλε μια πολύ καλή επιλογή για πορτοφόλι ωστόσο έχει την ιδιότητα να παίρνει από τη δική σου ενέργεια. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι συχνά θετική.
Το μαύρο είναι μια εξαιρετική επιλογή για πορτοφόλι γι’ αυτό είναι και από τα πιο δημοφιλή ιδιαίτερα στους άνδρες. Αμέσως μετά είναι το καφέ γιατί συνδυάζει πολλές αποχρώσεις του δέρματος και συμβολίζει τα στοιχεία της φύσης, την σταθερότητα, την αυτοπεποίθηση και την τη συνετή διαχείριση των χρημάτων.
Το πράσινο, είναι το στοιχείο του ξύλου στο feng shui και μια εξαιρετική επιλογή χρώματος για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην εργασία, στα οικονομικά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Το πράσινο σε απαγκιστρώνει από το παρελθόν και σε οδηγεί στην ανάπτυξη και την αφθονία.
Φυσικά υπάρχουν δεκάδες άλλες χρωματικές επιλογές ωστόσο όσο πιο βαθύ είναι το χρώμα, τόσο ισχυρότερη είναι η προστατευτική του ενέργεια που σίγουρα θέλεις για το πορτοφόλι σου.
Έτσι, η επιλογή ενός κόκκινου ή βαθύ ροζ πορτοφολιού, είναι πάντα μια καλή επιλογή για τις γυναίκες σε αντίθεση με το λευκό, το μαύρο ή το πορτοκαλί.
Για τους άνδρες οι καλύτερες επιλογές είναι το μαύρο, το καφέ και το σκούρο πράσινο που «υπόσχονται» αυτοσυγκράτηση και οικονομική σύνεση.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!