ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρεις απλοί τρόποι για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή σύμφωνα με μια sex coach

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η καλή σας διάθεση

H Zoë Kors είναι sex coach, ενώ έχει δουλέψει και ως αρχισυντάκτρια σε περιοδικά ευεξίας. Η δουλειά της εστιάζει στην ερωτική απόλαυση και την οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού.
Σε πρόσφατο άρθρο της μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία για τον γάμο της και το πώς κατάφερε να ανάψει ξανά τη «φλόγα» του πάθους στη ζωή της.
«Όταν ήμουν 20 ετών βρέθηκα σε έναν γάμο χωρίς σεξ. Παντρεύτηκα έναν άντρα που αγαπούσα πάρα πολύ. Ήταν στοργικός, αστείος και τρυφερός, αλλά στην ιδέα ότι μπορεί να έκανα σεξ μαζί του ανατρίχιαζα – όχι με την καλή έννοια. Εν τέλει, πήραμε διαζύγιο.
Αυτό που μου έλειπε και δεν μπορούσα να καλύψω με κανέναν τρόπο ήταν το ότι δεν κατανοούσα το γεγονός πως η συναισθηματική σχέση με τον άντρα μου επηρέαζε και τη σωματική μας επαφή. Δεν σταματούσα να αναρωτιέμαι πώς γίνεται μία νέα γυναίκα, με όρεξη για ζωή και αγάπη για τον άντρα της δεν είχε διάθεση για σεξ. Αυτή η σκέψη στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσω το ταξίδι μου στην εξερεύνηση της σεξουαλικότητας.
Πλέον, έχοντας δουλέψει αρκετά πάνω στον εαυτό μου και έχοντας κάνει συνεδρίες με χιλιάδες ζευγάρια και ξεχωριστά άτομα, μπορώ με περισσότερη ευκολία να μοιραστώ μαζί σας τα τρία μυστικά που θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη.
Ο οργασμός δεν είναι ο σκοπός του σεξ
Σίγουρα, ο οργασμός είναι μια υπέροχη εμπειρία. Αν όλοι είχαμε περισσότερους, σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν ένα καλύτερο μέρος. Ωστόσο, όταν θεωρούμε πως ο μόνος στόχος στο σεξ είναι ο οργασμός, χάνουμε την ευκαιρία να βιώσουμε όλες τις άλλες απολαύσεις που φέρνει μαζί του. Συνήθως ζητάω από τους πελάτες μου να κάνουν οτιδήποτε άλλο κάνουν και ευχαριστιούνται στη διάρκεια του σεξ, αλλά να μην φτάσουν σε οργασμό. Έτσι ανακαλύπτουν τα υπόλοιπα όμορφα στοιχεία της διαδικασίας. Έχω παρατηρήσει ότι όταν επιβραδύνουμε και δίνουμε στα σώματά μας την ευκαιρία να βιώσουν σταδιακά το κάθε στάδιο της ευχαρίστησης του σεξ, επιτρέπουμε στον εγκέφαλό μας να επεξεργαστεί την κάθε στιγμή και να είναι ουσιαστικά «παρών».
Ανακαλύψτε και μάθετε το σώμα σας
Όσον αφορά στο σεξ, η γνώση είναι δύναμη. Πλέον, υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία και πολλές πηγές για να ενημερωθούμε ορθά για τη φυσιολογία μας. Πέρα από το τι μπορεί να μάθουμε για το πώς να περάσουμε καλά, μπορούμε να ενημερωθούμε και για το σώμα μας. Όταν πελάτες μου νιώθουν μειονεκτικά για τις λίγες σεξουαλικές τους εμπειρίες, τους προτρέπω να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και το σώμα τους. Να ανακαλύψουν μόνοι και μόνες τι τους αρέσει και στη συνέχεια να το μοιραστούν με το ταίρι τους. Η ικανότητά μας να συνδεόμαστε με τον άλλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν γνωρίζουμε για τι μιλάμε – στην προκειμένη για το σώμα μας και τις δυνατότητες που έχει.
Το πρόγραμμα στο σεξ βοηθά
Σίγουρα το αυθόρμητο σεξ, που πολύ συχνά βλέπουμε να συμβαίνει σε κινηματογραφικές παραγωγές, έχει τη χάρη του, αλλά η ζωή μας δεν είναι ταινία του Χόλυγουντ. Όταν οι ευθύνες γίνονται περισσότερες και η ζωή μπαίνει σε άλλους ρυθμούς το αυθόρμητο σεξ, μειώνεται ή και δεν γίνεται καθόλου. Με τον δεύτερο σύζυγό μου λύσαμε αυτό το πρόβλημα προγραμματίζοντας τις σεξουαλικές μας επαφές. Δεν είναι ότι δεν κάνουμε καθόλου αυθόρμητο σεξ. Στην ουσία δημιουργούμε επίτηδες ευκαιρίες για να συμβεί. Και αν το καλοσκεφτείτε το ίδιο δεν κάνουμε και στην αρχή της σχέσης; Αναζητούμε χρόνο για να αφιερώσουμε ο ένας στον άλλο. Περιμένουμε με αγωνία το πότε θα ξαναϊδωθούμε, κάνουμε σχέδια, προετοιμαζόμαστε, κλείνουμε μέχρι και τα κινητά για να εστιάσουμε στο ταίρι μας. Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ με τον σύζυγό μου για πολλά χρόνια τώρα. Δεν σταματάμε να δείχνουμε ο ένας στον άλλο πως νοιαζόμαστε και θέλουμε η σχέση μας να υπάρχει και σεξουαλικά».

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Κυρία αναλαμβάνει φύλαξη ηλικιωμένων στην Αργολίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!