ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τσάμπα κράζουν τον Μανούχο… Μήπως είναι και οι ξένοι «μοδίστρες»;

Ο Ναυπλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος βρέθηκε για τα καλά στο στόχαστρο, μετά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ που δεν ξεκίνησε ποτέ.
Η ιστορία με τα δοκάρια είναι πλέον γνωστή και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.
Και τι δεν άκουσε ο Μανούχος για την απόφασή του να μετρήσει τα δοκάρια με μεζούρα… Μέχρι Φιλιππινέζα και υπάλληλο της ΑΕΚ τον χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί και από άλλους παράγοντες που τον παρομοίαζαν σε ανακοινώσεις τους με… μοδίστρα.
Λίγες μέρες μετά το συμβάν στο Περιστέρι, που οι άνθρωποι των γηπεδούχων έσκαβαν με τσάπες μπροστά από τις εστίες (λες και θέλανε να περάσουν οπτικές ίνες) στην αναμέτρηση της Σπάρτα Ρότερνταμ με την Γκόου Αχέντ Ινγκλς για την 21η αγωνιστική της Eredivisie, οι διαιτητές μέτρησαν με μεζούρες τα δοκάρια και δημιουργήθηκε θέμα γιατί διαπίστωσαν πως η μία εστία ήταν ψηλότερη μισό εκατοστό!

Εκεί βέβαια, είναι αξιολογημένοι οι διαιτητές, αλλά ο δικός μας είναι «μοδίστρα» και «υπάλληλος» που δεν έδωσε το ΟΚ να ξεκινήσει η αναμέτρηση.
Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Αφού υπάρχει κανονισμός. Δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι και να πάει ήσυχος σπίτι του; Προτιμούσε, λέτε, να τον βρίζει όλη η Ελλάδα;
Αν η ΑΕΚ ήθελε από την αρχή να μη γίνει το παιχνίδι και να το πάρει στα χαρτιά, αν ο Ατρόμητος το ήξερε ή όχι, αν απλά έτυχε ή αν το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι χειρότερο από το αντίστοιχο της Ζιμπάμπουε (καλά, δεν αποκλείεται), αυτό δεν το ξέρω.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο Μανούχος ήταν ο άτυχος της υπόθεσης που του έκατσε το συγκεκριμένο ματς και γιατί όχι και το εξιλαστήριο θύμα στο φινάλε.
Αλλά είπαμε, οι διαιτητές έξω είναι αξιολογημένοι, ενώ ο δικός μας πρέπει να ακούει… καντήλια και κατάρες.
Και όχι τίποτα άλλο, απαγορεύεται βάσει κανονισμού και να μιλήσει.
Μήπως δεν έκανε χατίρια και μπήκε στο μάτι;
Ποιος ξέρει, εγώ πάντως δεν ξέρω. Έτσι, μια σκέψη κάνω…
Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  Ξεκινούν τα μπαράζ! Τα κορίτσια του Φείδωνα στη μάχη για την άνοδο στην Α' Εθνική

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!