ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φθηνότερα βενζινάδικα: Πού και πώς θα τα βρείτε στην περιοχή σας με ένα κλικ

Φθηνότερα βενζινάδικα: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να πληρώνετε λιγότερα τα καύσιμα σας

Την ώρα που τα καύσιμα στην Ελλάδα έχουν πάρει την μόνιμη ανηφόρα, εμείς προσπαθούμε με τον δικό μας τρόπο να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας με ένα κλικ.
Παρακάτω θα βρείτε και εσείς εύκολα και γρήγορα την εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείτε να βρείτε τα πρατήρια με τις καλύτερες τιμές για όλους τους τύπους καυσίμων.
Με τη μέση τιμή της βενζίνης να έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα 2 ευρώ ανά λίτρο και σε ορισμένες περιοχές της χώρας (ιδίως στα νησιά) να έχει ανέβει σε πολλά πρατήρια σε πρωτόγνωρα επίπεδα, πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν το φθηνότερο βενζινάδικο για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους.
Τα φθηνότερα βενζινάδικα στην Ελλάδα βρίσκονται στην Αττική, όπου οι οδηγοί βενζινοκίνητων IX μπορούν να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους πληρώνοντας ακόμα και 1,867 ευρώ/λίτρο, ενώ υπάρχουν ακόμα δύο πρατήρια όπου η 95άρα δεν υπερβαίνει τα 1,9 ευρώ.
Σύμφωνα, με το τελευταίο δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης στις 7 Νοεμβρίου ανήλθε σε 2,094 ευρώ/λίτρο, προσπερνώντας μετά από πολύ καιρό το diesel το οποίο διαμορφώθηκε στα 2,091 ευρώ.
Για να βρείτε και εσείς τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας με ένα κλικ χρειάζεται να κάνετε μόνο μια μικρή έρευνα λοιπόν στον ιστότοπο fuelprices.gr οπου εκεί μέσα θα μπορέσετε να βρείτε μπορεί ποια είναι τα φθηνότερα βενζινάδικα στην περιοχή σας και που ακριβώς βρίσκονται.
ΔΕΙΤΕ:  Πόρτο Χέλι και Ερμιόνη: Oδοιπορικό στα κοσμοπολίτικα στέκια της Πελοποννήσου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!