ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όλοι οι φίλοι παρόντες στην παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα

Παρουσίαση βιβλίων του Γιώργου Μουσταΐρα και συναυλία στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, που δημιούργησε η παρουσία πολλών φίλων του Αργείου Ιστορικού ερευνητή και Λογοτέχνη Γιώργου Ν. Μουσταΐρα έγινε η παρουσίαση των βιβλίων του «Ιστορίες στο περιθώριο της Ιστορίας» και «Σκόρπια φύλλα καρδιάς» (ποίηση), στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στο Άργος, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Με εμπεριστατωμένες ομιλίες αναφέρθηκαν στις «Ιστορίες στο περιθώριο της Ιστορίας» ο Κώστας Δανούσης, Ιστορικός ερευνητής και ο Γιώργος Γιαννούσης, Πρόεδρος της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού, Ιστορικός ερευνητής.

Ακολούθησε η εκτέλεση τεσσάρων λαϊκών τραγουδιών από το μουσικό σχήμα «Κάτι Παίζει» (Θεόφιλος Μετασίδης, Νίκος Πρίγκουρης & Γιώργος Μουσταΐρας), πάνω σε ποίηση του Γιώργου Μουσταΐρα, μελοποιημένων από τον Θεόφιλο Μετασίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κ. Σχοινοχωρίτης, με την ιδιότητα του ποιητή, με ιδιαίτερα θερμά λόγια, παρουσίασε στη συνέχεια την ποιητική συλλογή «Σκόρπια φύλλα καρδιάς». Τρία ποιήματα από τη συλλογή απέδωσε εξαιρετικά η Βασιλική Πιπέρου – Λάμπα, μέλος της Θεατρικής Ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.

Την όμορφη βραδιά έκλεισε το μουσικό σχήμα «Κάτι Παίζει», με το τραγούδι «Θεέ μου Μεγαλοδύναμε», που η εκτέλεσή του από τον Γιώργο Μουσταΐρα έχει 8 εκατομμύρια προβολές (!) στο διαδίκτυο.
Θα πρέπει να τονισθεί ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε, στην άρτια παρουσίαση της εκδήλωσης, ο εξαιρετικός ήχος, που επιμελήθηκε ο Κώστας Τσεβόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, ο Πρόεδρος της ΑΡΓΩ Α.Ε. Γιάννης Νώτης, η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης Πίνκα Νάντη – Ταρατόρη, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιώργος Κόνδης. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους τούς συγχωριανούς τους Γιώργο Μουσταΐρα και Κώστα Δανούση, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαλαμανάρας και ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαλαμανάρας και ο Κώστας Σκουλής, Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Δαλαμανάρας.
Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της ΚΕΔΑΜ και της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.
ΔΕΙΤΕ:  Έκτακτο: Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!