ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο λιμάνι του Ναυπλίου


Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ υλοποιεί και προωθεί τη διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων, την περίοδο της ετήσιας έκθεσης Σκαφών, στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τους ντόπιους παραγωγούς και τις καλλιέργειες τους, ώστε να ενισχύσουμε την επιβίωση τους.
Οφείλουμε να στηρίξουμε την αγροτική παραγωγή και την οικοτεχνία, διότι σ αυτή, δραστηριοποιούνται πολλοί συγγενείς μας, φίλοι μας ή γνωστοί μας.
Είναι οι δικοί μας άνθρωποι που ζουν στον ίδιο τόπο με μας και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες ελπίδες.
Είναι, λοιπόν, προς το συμφέρον όλων μας να στρώνουμε το τραπέζι μας με τοπικά προϊόντα, να τα προβάλλουμε και να τα προωθούμε με κάθε τρόπο.
Καλούνται όλοι οι φορείς, σύλλογοι, επαγγελματίες και δημότες να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο ΔΟΠΠΑΤ από σήμερα έως της 28 Μαρτίου.
Θα ακολουθήσει συνάντηση συντονισμού.
Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε….
Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;