ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

1η εκπαιδευτική επίσκεψη για τους σπουδαστές της Τουριστικής Σχολής Άργους


Με την έναρξη των μαθημάτων της σχολής ξεκίνησαν και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στο πλαίσιο του μαθήματος Ελληνικός Πολιτισμός – Πρακτική εφαρμογή για τους σπουδαστές/τριες της ειδικότητας Τουριστικό Πρακτορείο (Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό) Α και Β ετους σπουδών.
Οι εκπαιδευόμενοι-νες μελλοντικοί Τουριστικοί Πράκτορες με συνοδεία των καθηγήτριών τους κα Μητρόπαπα Δήμητρα, κα Καραναγνώστη Αικατερίνη και κα Μπίσκου Αλεξάνδρα επισκέφθηκαν το αρχαιότερο δικαστήριο στον Ελλαδικό χώρο το Κριτήριο, το Αρχαίο Θέατρο και το Βυζαντινό μουσείο του Αργους στους Στρατώνες Καποδίστρια.

Στα κορυφαία αυτά αρχαία μνημεία της πόλης του Άργους οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο τους να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν αλλά και να φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία του αναπτύσσοντας και τεχνικές ξενάγησης από τις καθηγήτριές τους.
Την εκπαιδευτική χρονιά 2022-2023 συνεχίζει να λειτουργεί στην Τουριστική Σχολή με πλήθος εγγραφών η ειδικότητα “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό”- Τεχνικός Τουριστικού γραφείου. Η ειδικότητα δημιουργεί στελέχη, πλήρως καταρτισμένα, στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, οι καταρτιζόμενοι εκπαιδεύονται στην οργάνωση και λειτουργία τουριστικού γραφείου, σε συστήματα λειτουργίας γραφείου (front/back office), στις αερομεταφορές, στη διαχείριση εισερχόμενου-εξερχόμενου τουρισμού και στους αεροπορικούς ναύλους στην έκδοση εισιτηρίων και στα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων.

Οι απόφοιτοι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία οδηγεί σε Πτυχίο Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5, κατόπιν συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να απασχοληθούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων οργάνωσης συνεδρίων και μεταφορικές επιχειρήσεις.
Για το ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης Δ/ντής
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;