ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

1ο Συμπόσιο Γλυπτικής από τον Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσα στην υγειονομική κρίση σχεδιάζει τον πολιτισμό της επόμενης μέρας

Το 1ο Συμπόσιο γλυπτικής διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., με τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μέσα από μαρμάρινους όγκους τα γλυπτά τους.

Το συμπόσιο ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, όμως με την υπάρχουσα επιδημιολογική κατάσταση οι ημερομηνίες αναμένεται να μεταφερθούν προς το τέλος καλοκαιριού, με αρχές φθινοπώρου.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου ο κόσμος θα μπορεί να επισκέπτεται τους χώρους και να συνομιλεί με τους γλύπτες, έχοντας την δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά αυτήν την τόσο όμορφη τέχνη, την τέχνη της γλυπτικής.

Επίσης τα σχολεία του Δήμου αλλά και των γύρω περιοχών, θα μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο που θα κατασκευάζονται ή θα είναι ήδη τοποθετημένα τα γλυπτά και να ρωτήσουν τους καλλιτέχνες, πως μπορεί από μια άψυχη πέτρα να δημιουργηθεί ένα υπέροχο έργο τέχνης.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;