ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χωρίς νερό το Άργος – Τι συνέβη και πότε θα αποκατασταθεί η σοβαρή βλάβη [Εικόνες]

Χωρίς νερό έχει μείνει το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης του Άργους, εξαιτίας βλάβης στον κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΑΡΜ.

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας*

Όπως ενημερωθήκαμε, σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, συνεργείο της Cosmote που εκτελεί εργασίες για την εγκατάσταση οπτικών ινών στην πόλη, στην προσπάθειά του να σκάψει το οδόστρωμα, τρύπησε τον κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΑΡΜ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει αρχικά η οδός Καποδιστρίου και να κοπεί η παροχή νερού στο μεγαλύτερο τμήμα του Άργους.

Άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΡΜ βγήκαν στο δρόμο για να αποκαταστήσουν τη σοβαρή βλάβη. Η προσπάθεια των εργατών είναι τιτάνια, προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα που προέκυψε, για το οποίο φυσικά, η Δημοτική Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΔΕΙΤΕ:  Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού, οι νέοι «δικαστικοί χάρτες» ήδη καταρρέουν

Στο σημείο μετέβη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Πέτρος Διολίτσης, προκειμένου να αποκτήσει προσωπική εικόνα και να επιβλέψει τις εργασίες και βρίσκεται διαρκώς σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να φτάσει το νερό, όσο πιο γρήγορα γίνεται, στους πολίτες του Άργους.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης

Σε επικοινωνία που είχε το Argolida Planet με τον κ. Διολίτση, μάθαμε ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί εντός των επόμενων ωρών, εάν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και πως το έμπειρο συνεργείο βρίσκεται επί ποδός και είναι πανέτοιμο και εξιδεικευμένο για κάθε πιθανή βλάβη.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας στην οδό Άργους

“Είμαστε κοντά στον πολίτη και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλυτέρευση της ζωής του”, δήλωσε αρχικά ο κ. Διολίτσης και συνέχισε λέγοντας πως “εμείς, σαν ΔΕΥΑΑΡΜ βρισκόμαστε στους δρόμους 24 ώρες το 24ωρο, δεν θα σταματήσουν οι εργασίες μας, έως ότου να αποκατασταθεί πλήρως η σοβαρή αυτή βλάβη και να φτάσει το νερό μέχρι και το τελευταίο νοικοκυριό της πόλης”.

Να συμπληρώσουμε πως τ’ αληθή λέγει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ και αυτό αποδείχτηκε ξανά το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2021, όταν σημειώθηκε βλάβη στον αγωγό, στο ύψος του Νοσοκομείου Άργους και τα συνεργεία μέσα σε λιγότερο από μια ώρα (!), όχι μόνο την είχαν εντοπίσει αλλά και την είχαν αποκαταστήσει.

ΔΕΙΤΕ:  «Αναλόγιο Κλασσικής Κιθάρας» με τον Μιχάλη Σουρβίνο στο Άργος

*Ο Ιάσονας Μουσταΐρας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ιδιοκτήτης του Argolida Planet και υπεύθυνος της συντακτικής ομάδας. Επίσης, είναι συνιδρυτής της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας που εμφανίστηκε στο νομό Αργολίδας, εν έτει 2009, του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, που εκδιδόταν σε έντυπη μορφή από το 1993.


Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!