ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

20 εκατ. ευρώ θα φτάσει το γήπεδο γκολφ στην Κοιλάδα – “Κλείδωσε” η επιχορήγηση

Νούμερα που ζαλίζουν… Τεράστια επένδυση στην Ερμιονίδα

Σχεδόν 20 εκατομμύρια θα φτάσει το γήπεδο γκολφ στην Κοιλάδα – Επιχορήγηση 6 εκατομμυρίων για την κατασκευή του
Απόφαση για υπαγωγή επένδυσης για ένα γήπεδο γκολφ, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές.

Πιο αναλυτικά, υπογράφηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «MINDCOMPASS OVERSEAS (ΜΑΪΝΤΚΟΜΠΑΣ ΟΒΕΡΣΙΖ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με δ.τ. «MINDCOMPASS (ΜΑΪΝΤΚΟΜΠΑΣ) A.E.» στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας των άρθρων 37 έως 41 του Ν. 4399/2016 (Ζ΄ κύκλος), όπως ισχύει. που αναφέρεται στην «δημιουργία γηπέδου γκολφ, δυναμικότητας 18 οπών και 869 στρεμμάτων» (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 93.11, Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων), στην Κοιλάδα Ερμιονίδας της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου, του Δήμου Ερμιονίδας, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 18.983.322,34 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 18.983.322,34 ευρώ.

Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 5.979.746,54 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 50,83 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;