ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

200 χρόνια ελεύθερο Ανάπλι – Ευχαριστίες από το 1ο Λύκειο Ναυπλίου


Το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ για τη συνεργασία και την αρωγή (ηθική και τεχνική-οργανωτική) που πρόσφεραν στη μαθητική εκδήλωση εορτασμού των 200 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στην Πλατεία Συντάγματος την ημέρα της εθνικής επετείου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη, που με την διπλή της ιδιότητα και ως προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων, ανταποκρίνεται πάντα με θέρμη και θετική διάθεση υποστηρίζοντας και ενθαρρύνοντας τις πρωτοβουλίες των σχολείων και των μαθητών μας.
Η σχολική εξωστρέφεια και η ενεργή εμπλοκή των μαθητών στην πολιτιστική ζωή της πόλης, με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου μας, μας επιτρέπει να κάνουμε αισιόδοξες σκέψεις για μια δημιουργική συνέχεια.
Δρ. Σοφία Πανταζή
Διευθύντρια 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!