Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου -Πάλι καλά που υπάρχει ο Μάκαρης… Ούτε ρεύμα δεν τους έδωσε ο Δήμος!

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία «Makaris group» απέδειξε το κοινωνικό πρόσωπο της ως Μέγας Χορηγός του 21ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου.
Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη, βοηθώντας τον σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» να πετύχει τον στόχο του.

Ρεκόρ συμμετοχών και επιδόσεων, με 763 δρομείς από όλη την Ελλάδα, έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Ναύπλιο.

Μοναδικές στιγμές έζησαν όλοι κατά τη διάρκεια του «21ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου»! Μικροί και μεγάλοι δρομείς έζησαν τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τις προσωπικές τους στιγμές δόξας, τερματίζοντας καταχειροκροτούμενοι!

Μοναδικός απών ο Δήμος Ναυπλιέων, ο οποίος, όχι μόνο ήταν ανύπαρκτος, αλλά μποϊκοτάρισε την διοργάνωση αφού δεν παραχώρησε ηλεκτρικό ρεύμα, όχι μόνο για την ηχητική κάλυψη αλλά και για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καρδιογράφου του γιατρού που κάλυπτε τον αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης βράβευσε τον εμπνευστή του αγώνα Παναγιώτη Παπαβασιλείου και βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων και δρομέων Αργολίδας.

Μετά την απονομή των μεταλλίων στους διακριθέντες του αγώνα, δρομείς, εθελοντές και επισκέπτες με τις οικογένειές τους ξεχύθηκαν στο Ναύπλιο.

Ο κ. Μάκαρης, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη διεξαγωγή ενός τέτοιου αθλητικού γεγονότος, απέδειξε ότι, η εκπλήρωση της υπόσχεσής του να είναι κύριος αρωγός και παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό στον τόπο μας, θα είναι καθημερινή πραγματικότητα στο Δήμο Ναυπλιέων της Νέας Εποχής.

ΔΕΙΤΕ:  Το ξέρατε; Έτσι έγινε πρωτεύουσα η Αθήνα! Η ιστορική κόντρα με το Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!