ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αντώνης Λυμπέρης: Να πάρουν πίσω την απόφαση για το κλείσιμο του ΕΦΚΑ στο Άργος

Η απόφαση για το κλείσιμο του ΕΦΚΑ στο Άργος έχει δημιουργήσει πληθώρα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία.

Η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα μέχρι σήμερα δείχνει να κωφεύει για την υποβάθμιση της παροχής των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στους κατοίκους του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Το Άργος, η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία ανάπτυξης. Δεν επιτρέπεται να παίρνονται αποφάσεις ερήμην της Δημοτικής Αρχής και των Αυτοδιοικητικών φορέων.

Τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας, καλώ τον κ.Νίκα να σταματήσει να είναι αδρανής και να αποστείλει αμέσως επιστολή, απαιτώντας από τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες να ανακαλέσουν κάθε απόφαση που αφορά την υποβάθμιση που υφίσταται η πόλη του Άργους στην παροχή υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες του.

Δεσμεύομαι απέναντι στους Αργολιδείς και στους Δημότες του Δήμου Άργους-Μυκηνών ότι στο επερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταθέσω σχετικό ψήφισμα για την ανατροπή οποιασδήποτε τέτοιας απόφασης.

Αντώνης Λυμπέρης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Π.Ε. Αργολίδας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;