Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

3 αντιγηραντικά μυστικά που κάνουν θαύματα

Οι επιστήμονες δίνουν τις συμβουλές τους και εμείς στις παρουσιάζουμε.

Ομορφιά: το αέναο παιχνίδι της γυναίκας με τον χρόνο. Όσο κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, δεν υπάρχει καμία από εμάς που να θέλει να χάσει τα νιάτα και την ομορφιά της. Είναι το στοίχημα που βάζουμε με τη ζωή, το πόσο λαμπερές μπορούμε να μείνουμε, το να κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να βλέπουμε ένα πρόσωπο γνώριμο και πάντα νεανικό. Κι ύστερα; Τι γίνεται ύστερα; Που ο χρόνος κυλάει και εμείς ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα κουρασμένο δέρμα, ένα πρόσωπο γεμάτο ρυτίδες και μια ψυχολογία που πέφτει και ανασηκώνεται διαρκώς;

Αυτό σημαίνει γήρανση! Ναι, μεγαλώνουμε όμως τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν 3 μυστικά που μπορούν να κάνουν αυτή τη διαδικασία πιο ομαλή. Μυστικά που κρύβουν μέσα τους θεαματικά αποτελέσματα. Οι επιστήμονες μας έδωσαν τις συμβουλές τους και εμείς στις παρουσιάζουμε.

ΔΕΙΤΕ:  Μια ονειρεμένη ακτή με υπέροχα νερά στην Αργολίδα, 2 ώρες από την Αθήνα

1. Πιες ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί

Το ζεστό νερό με σταγόνες από μισό λεμόνι είναι ένα φυσικό διουρητικό και απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξίνες από τον οργανισμό μας. Μπορεί όχι μόνο να σε βοηθήσει να ξαναμπείς πιο εύκολα στο παντελόνι σου, αλλά θα καθαρίσει φυσικά το αίμα, τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη και άλλα όργανα. Αυτή η μικρή θεραπεία λέγεται ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα που οι ιώσεις είναι στο πικ τους, σε απαλλάσσει από τα φουσκώματα, διευκολύνει το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και μειώνει τη μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος. Σκοπός του ζεστού νερού είναι για να βοηθήσει το σώμα να το επεξεργαστεί χωρίς να χρειάζεται να παράξει περισσότερη ενέργεια. Πριν τον καφέ λοιπόν, ένα ποτήρι θα γίνει το θαύμα της ημέρας σου!

ΔΕΙΤΕ:  Ο προορισμός στην Αργολίδα για οικογενειακές διακοπές και εξορμήσεις (Pics)

2. Εφάρμοσε κάθε πρωί τις 5 αρχές του Θιβέτ

Οι Θιβετιανοί λάμας ήταν τόσο πεπεισμένοι για την ικανότητά αυτών των ασκήσεων να διατηρούν ένα νεανικό σώμα που την όλη διαδικασία την ονόμασαν «τελετή». Πίστευαν ότι η μόνη διαφορά μεταξύ της νεανικής και της μεγαλύτερης ηλικίας είναι ο ρυθμός περιστροφής των τσάκρας – οι επτά μεγάλες ενεργειακές πύλες του σώματος -. Συνεπώς ο γρηγορότερος τρόπος για να ανακτήσει κανείς την υγεία και τη ζωτικότητά του είναι να κάνει αυτά τα ενεργειακά κέντρα να περιστρέφονται κανονικά. Υπάρχουν 5 απλές ασκήσεις που το επιτυγχάνουν. Θα πρέπει σταδιακά να αυξήσεις τον αριθμό των κινήσεών σου σε μια περίοδο 10 εβδομάδων έως ότου κάνεις 21 επαναλήψεις στην κάθε άσκηση. Πρέπει να τις κάνεις καθημερινά (χρειάζονται λιγότερο από 10 λεπτά, πίστεψέ μας) και μπορείς να τις κάνεις κάθε πρωί. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τις 5 τελετές του Θιβέτ είναι να παρακολουθήσεις προσεκτικά το παρακάτω βίντεο. Η Ελληνίδα Βίκυ Βλαχώνη, γνωστή στην Αμερική ως «γκουρού των συναισθημάτων», μας δείχνει τις 5 στάσεις.

ΔΕΙΤΕ:  Ο «Μάγος των drones» αποτυπώνει το Ναύπλιο (Vid)

Πηγή: queen.gr
Photo: freepik.com

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!