ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

3 ενδείξεις που μαρτυρούν πως δεν πρέπει να βγεις δεύτερο ραντεβού μαζί του

Εν έτη 2021 οι σχέσεις έχουν αναχθεί πλέον σε ένα πολύ δύσκολο «άθλημα» αν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει έτσι.

Όταν όλη η δουλειά πλέον γίνεται μέσω των social media δύσκολα μαθαίνεις τον άλλον από το πρώτο ραντεβού, οπότε ένα δεύτερο είναι πάντα απαραίτητο.
Ωστόσο και το δεύτερο μπορεί να μην πραγματοποιηθεί καν αν δεις ενδείξεις που θα σε ανησυχήσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις. Είναι τα γνωστά σε όλους μας red flags και πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά, αφού μπορεί να σου στοιχίσουν αρκετό χαμένο χρόνο.
Φτιάξε το πρωινό σου, κάθισε στον καναπέ σου με το κουβερτάκι σου – ένα σουκου ξεκουραζόμαστε-και δώσε βάση στα παρακάτω αν δεν θέλεις να είσαι η επόμενη που θα γράψεις την ιστορία σου στο γνωστό πια Facebook group Thank You, Next!
Red flag no.1: Σου κάνει ghosting
Εμφανίζεται στα DMs σου ή σου στέλνει/απαντάει στα μηνύματα μετά από εβδομάδες ή όποτε το θυμάται εν πάση περιπτώσει. Μη σπαταλάς άλλο τον χρόνο σου περιμένοντας πότε θα σου απαντήσει και αν θα απαντήσει, εκτός και αν είσαι οκ με αυτή τη συμπεριφορά.
Red flag no.2: Σου κανονίζει δεύτερο ραντεβού και σου το ακυρώνει
Προφανώς υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις στην κατηγορία αυτή. Εάν η δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσει είναι πειστική και παράλληλα σου προτείνει νέα ώρα και μέρα για να βγείτε δώσε μια ευκαιρία ακόμη. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο παίζει με το μυαλό σου και αυτό είναι τρομερά αγενές.
Red flag no.3: Προσπαθεί να σε πείσει να κάνετε τηλεφωνικό σεξ ή με facetime από το πρώτο ραντεβού
Εάν και οι δύο ψάχνετε για κάτι πρόσκαιρο ή ένα one night stand μη διστάζεις. Αν όμως ο σκοπός σου δεν είναι κάτι εφήμερο τότε ίσως να το ξανασκεφτείς. Η σεξουαλική ένταση και το πάθος με κάποιον είναι απολύτως φυσιολογικά, αλλά αν δεν προσφέρεται να πάει ένα δεύτερο ραντεβού, τότε η απάντηση είναι ξεκάθαρη για το τι έχει στο μυαλό του.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!