ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

3 καμπανάκια που σε προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο είναι βασικό εργαλείο στην καθημερινότητα των περισσότερων είτε για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη είτε για τα ταξίδια τους.

Ωστόσο, χρειάζονται την προσοχή μας για να κινούνται με ασφάλεια και να μην βγάζουν συχνά προβλήματα.
Το να κάνουμε τα τακτικά σέρβις είναι μια βασική αρχή που πρέπει να τηρούμε. Ωστόσο, θα πρέπει επιπλέον να είμαστε σε επαγρύπνηση, σε περίπτωση που… χτυπάνε καμπανάκια που μας προειδοποιούν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.
Δες παρακάτω τρία καμπανάκια που σε προειδοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο.
Αργή επιτάχυνση με δυσκολία
Αυτό είναι ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Υπάρχουν σίγουρα διάφοροι λόγοι που μπορεί να έχουν να κάνουν με αυτό το φαινόμενο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις σχετίζονται με δυσλειτουργία των συστημάτων και των μηχανισμών του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής. Μια επίσκεψη στο συνεργείο θα σε βγάλει από το άγχος και μελλοντικούς μπελάδες.
Βγαίνει μαύρος καπνός από την εξάτμιση
Πολύ κακό σημάδι που πρέπει να διερευνηθεί άμεσα. Μην το αναβάλλεις γιατί μπορεί το πρόβλημα να επεκταθεί. Ο μαύρος προέρχεται από διάφορους λόγους. Πιθανόν είναι από κακή καύση η οποία μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες (μπεκ, βουλωμένη επιστροφή καυσίμου, ρύθμιση κινητήρα, ψεκασμό κ.α.) Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει…
Ακούς θορύβους που δεν έχεις ξανακούσει
Όχι δεν είναι ιδέα σου. Μπορεί να είναι από μηχανικό πρόβλημα ή ακόμη και βλάβη στην κρεμαριέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που ακούς ούτε μπορείς να είσαι βέβαιος ότι είναι αθώο. Γι’ αυτό και πρέπει να ρωτήσεις τους ειδικούς για να σε βοηθήσουν και να μην πάθει το αυτοκίνητο χειρότερη ζημιά.

Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!