Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

3 κόλπα για να ελευθερώσεις χώρο στο κινητό σου

Χωρίς να χάσεις κάτι για το οποίο θα μετανιώνεις μετά

Οι περισσότεροι υπερφορτώνουμε το κινητό μας σε τέτοιο βαθμό που μετά από λίγο καιρό αρχίζει να επιβραδύνει σημαντικά τη λειτουργία του.
Υπάρχουν πολύ τρόποι για να ελευθερώσετε το χώρο του κινητού σας αλλά οι παρακάτω είναι απλά tricks που δεν θα σας κοστίσουν τίποτα. Αντίθετα, θα κάνουν το κινητό σας το ίδιο γρήγορο με πριν.
1. Διαγράψτε τις ομαδικές συνομιλίες
Ξέρουμε, σας αρέσει να μπορείτε να γυρνάτε στα group chats με τους φίλους σας και να γελάτε ξανά με αυτά που λέγατε. Αλλά δυστυχώς σας τρώνε χώρο από το κινητό και καλό θα ήταν να τα διαγράφετε, αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
2. Καθαρίστε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης
Αν έχετε iPhone, πηγαίντε στις ρυθμίσεις του Safari και πατήστε “Clear History and Website Data” (Καθαρισμός Ιστορικού και Δεδομένα Ιστότοπου). Έτσι μπορείτε να καθαρίσετε το cache του browser χωρίς να διαγράψετε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας.
3. Διαγράψτε όσα apps δεν χρειάζεστε
Ρίξτε μία ματιά στα apps που έχετε κατεβάσει και σκεφτείτε ποια είναι αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Αν έχετε ένα app που χρησιμοποιείτε σπάνια ή ποτέ, διαγράψτε το για να ελευθερώσετε χώρο.

 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!