ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

3 τρόποι να περιορίσετε την υγρασία από τους τοίχους του σπιτιού σας

Η υγρασία είναι ένα από τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετά σπίτια ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Πρόκειται για μια ενοχλητική κατάσταση η οποία βέβαια δεν είναι καλή ούτε για την υγεία μας. Δείτε παρακάτω τρεις τρόπους για να περιορίσετε την υγρασία όσο το δυνατόν περισσότερο από τους τοίχους του σπιτιού.
1. Αερίστε το σπίτι
Είναι πολύ σημαντικό να αερίζετε καλά δωμάτια όπως το μπάνιο και η κουζίνα στα οποία δημιουργούνται πολλοί υδρατμοί. Ανοίγετε καθημερινά τα παράθυρα για λίγη ώρα κυρίως το πρωί.
2. Μειώστε τον χρόνο που κάνετε μπάνιο
Μπορεί αυτή η συμβουλή να σας κάνει εντύπωση αλλά είναι πράγματι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Καλύτερα να αποφεύγετε να κάνετε μακράς διαρκείας μπάνια με καυτό νερό γιατί δυσκολεύετε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, μην αφήνετε το ζεστό νερό να πέφτει με πολύ πίεση γιατί έτσι δημιουργούνται ακόμα πιο γρήγορα υδρατμοί.
3. Μην αφήνετε τα ξύλα για το τζάκι μέσα στο σπίτι
Αν στο σπίτι σας έχετε τζάκι, καλύτερα να αποφύγετε να διατηρείτε τα ξύλα σας μέσα σε αυτό. Ο λόγος; Τα φρεσκοκομμένα ξύλα περιέχουν αρκετή ποσότητα νερού που βγαίνει με τη μορφή υγρασίας στον χώρο. Προτιμήστε να αποθηκεύετε τα ξύλα εκτός σπιτιού.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;