30χρονος δρομέας θα διανύσει 1250χλμ – Θα περάσει από το Άργος
Τελευταία ενημέρωση:
08/02/2022
Ο 30χρονος Γρηγόρης Δράκος, οδοντίατρος στο επάγγελμα, είναι δρομέας υπεραποστάσεων και ετοιμάζει ένα νέο εγχείρημα, το οποίο μας περιγράφει: “Είμαι ο μικρότερος Έλληνας που έχει τρέξει επιτυχώς την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη. Επιπλέον έχω κερδίσει έναν αγώνα 24 ωρών στο Λουτράκι το 2021 και έχω τρέξει σε πολλούς υπερμαραθώνιους στην Ελλάδα.
Προγραμματίζω τον Μάρτιο του 2022 να ξεκινήσω μια προσπάθεια, που έχει γίνει μόνο από έναν ακόμη δρομέα, την ΔΙΑΣΧΙΣΗ όλης της Ελλάδας, από το βορειότερο άκρο της Ελλάδας το Ορμένιο έως το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας το ακρωτήριο Ταίναρο (περίπου 1250χλμ).
Θα προσπαθήσω να τρέχω περίπου δύο μαραθώνιους την ημέρα (75-80χλμ κάθε ημέρα) με σκοπό να ολοκληρώσω την προσπάθεια μου σε 17-19 ημέρες! ”
Η προσπάθεια θα ξεκινήσει 11 Μαρτίου και τα κεντρικά μέρη από τα όποια θα περάσω είναι επιγραμματικά Ορμένιο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Λάρισα, Δομοκός, Λαμία, Λιβαδειά, Λουτράκι, Κόρινθος, Άργος, Σπάρτη, Αρεόπολη και τέλος ακρωτήριο Ταίναρο.
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.