ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

370.000 € από την Περιφέρεια για αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού στην Αργολίδα


Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, η Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση του αναδόχου στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το με προϋπολογισμό 4.300.520 ευρώ έργου ανέγερσης κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του αστεροσκοπείου Κρυονερίου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου.
Ενέκρινε, εξ άλλου, την διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο το προϋπολογισμού 370.000 ευρώ έργο αποκαταστάσεων και ασφαλτοστρώσεων στην επαρχιακή οδό 4 της Π.Ε. Αργολίδας. Επιπλέον, ενέκρινε και την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του 5ου ΕΑΠ.
Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση του πρακτικού του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στην ηλεκτρονική δημοπρασία του έργου βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του αρδευτικού συστήματος του ΤΟΕΒ Ελους Κανδήλας, καθώς και στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 2.226.306,41 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) έργο ανάπλασης των οδών του Λυγουριού.
Τέλος, μεταξύ άλλων, προχώρησε στην επιλογή αναδόχου -στο πλαίσιο του σχετικού ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;