Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μυκήνες – Στεφάνι στις 26 Μαρτίου 2023

Οι εγγραφές άνοιξαν για τον 4ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2023 | 13Κ
Οι ετοιμασίες για το ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2023 | 13Κ που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2023 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ο αγώνας, ο οποίος ακολουθεί στο μεγαλύτερο του μέρος την πορεία του αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου που ένωνε τις Μυκήνες με την Τενέα, την περιοχή της Κορίνθου και τα λιμάνια του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου, θα διεξαχθεί φέτος στη διαδρομή Μυκήνες-Στεφάνι και έχει συνολικό μήκος 12,2 Κ και συνολική θετική υψομετρική διαφορά +653 μ.
Η διαδρομή αποτελείται από 7,2 K μονοπάτια και μονοπατόδρομους (περίπου 59%) ενώ την συμπληρώνουν 4,8 K αγροτικοί δρόμοι μέτριας ή στοιχειώδους βατότητας (39,8%) και 200 μέτρα ασφάλτου (1,2%). Η διαδρομή έχει χαρακτήρα point-to-point με εκκίνηση στη Πύλη των Λεόντων στην ακρόπολη των Μυκηνών και τερματισμό στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Στεφανίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο Στεφανίου Κορινθίας).
Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος οργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Σύλλογο Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Οκύποδες» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Στόχος του αγώνα είναι η ανάδειξη και προβολή του αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου καθώς και του φυσικού τοπίου της ορεινής περιοχής του Δήμου Κορινθίων.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο site του αγώνα στη διεύθυνση http://ancientmycenaeantrail.wordpress.com όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και φυσικά να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας.
Η περίοδος εγγραφής θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023.
Δεκτοί γίνονται αθλητές άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 και άνω. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.
Το κόστος συμμετοχής είναι 8€.
Σε αυτό περιλαμβάνονται: 1) τροφοδοσία στους τρεις σταθμούς ανεφοδιασμού, 2) αναμνηστικό μετάλλιο 3) δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από τον χώρο τερματισμού στο χώρο εκκίνησης 4) Goody bags.
Για να επικυρωθεί η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:
«ΕΟΣ Κορίνθου»
IBAN: GR 5101107870000078748000011
και να αναφέρεται το όνομα του/της αθλητή/αθλήτριας. Τα τυχόν έξοδα της κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη.
Πληροφορίες στο 6948 866833 (Πιέρρου Ελένη – Ε.Ο.Σ. Κορίνθου) και 6973 550370 (Παπαντωνίου Αντώνης – Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας).
Η Οργανωτική Επιτροπή AMTR
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ασθενής σεισμική δόνηση στην Αργολίδα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!