ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

5 λόγοι που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό

Οι πέντε κυριότεροι λόγοι που κάποια προσποιείται οργασμό

Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι, το 1989 στην ομώνυμη ταινία, η Σάλι κατέστησε ξεκάθαρο ότι ένας βασικός λόγος για τον δήθεν οργασμό των γυναικών είναι επειδή άντρες όπως ο Χάρι δεν είναι τόσο καλοί στο κρεβάτι όσο θεωρούν. Οπότε, η Σάλι και κάθε Σάλι, προσποιείται αιφνίδια και απότομα έναν οργασμό για να δώσει τέλος στη μιζέρια της σεξουαλικής πράξης.
Αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σύνθετες και υπάρχουν σίγουρα και άλλοι λόγοι που οι γυναίκες, κατά κύριο λόγο, υποκρίνονται έναν ψεύτικο οργασμό. Συνήθως το κάνουν για να διατηρήσουν την ομαλότητα στη σχέση. Όχι μόνο αυτές, αλλά και οι άνδρες που κάποιες φορές ψεύδονται για να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Σημειωτέον, είναι πιθανό ότι οι άνδρες να έχουν παρόμοια κίνητρα με τις γυναίκες, παρότι δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες να κρυφτούν.
Οι απαντήσεις τους συγκεντρώθηκαν σε πέντε ομάδες και ιδού οι πέντε κυριότεροι λόγοι που κάποιος προσποιείται οργασμό.
Ο πιο δημοφιλής λόγος για τον οποίο μια γυναίκα προσποιείται οργασμό είναι για να πείσει τον σύντροφό της ότι έχει κάνει καλή δουλειά και ότι την έχει ικανοποιήσει. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι η σχέση είναι καλά εδραιωμένη και ότι οι δύο σύντροφοι παίρνουν και δίνουν ευχαρίστηση.
Ο δεύτερος πιο δημοφιλής λόγος είναι η σεξουαλική πλήξη. Όταν το σεξ είναι βαρετό κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να συνεχίσουν μετά από μερικά λεπτά, οπότε με την εκφώνηση ενός επιφωνήματος οργασμού ξεμπερδεύουν.
Λόγος τρίτος: Για να αυξήσουν την απόλαυση. Η στιγμή που ο άντρας φέρνει σε οργασμό τη γυναίκα, είναι αρκετά ξεσηκωτική για το ανδρικό μυαλό και συνήθως ανεβάζει το πάθος και την ένταση, την οποία μπορεί να εισπράξει άμεσα η σύντροφος. Αυτού του είδους η διέγερση που σχετίζεται με τον υποκρινόμενο οργασμό λειτουργεί και για τη γυναίκα, και βασίζεται στην ιδέα πως αν ενεργήσεις όπως όταν σου συμβαίνει κάτι, μερικές φορές, ίσως όντως σου συμβεί.
Ο τέταρτος λόγος είναι για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες μιας απογοητευτικής συνεύρεσης. Όταν λοιπόν η χημεία του ζευγαριού δεν ήταν η δέουσα, η διαβεβαίωση περί ολοκλήρωσης θα απέφερε τουλάχιστον το όφελος της ειρήνευσης και μιας αγκαλιάς μετά.
Ο πέμπτος και τελευταίος λόγος είναι η προσπάθεια εξαπάτησης του συντρόφου τους. Αν σχεδιάζουν να εξαπατήσουν τον σύντροφό τους, ποιος καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσουν την υποψία τους από το να τον πείσουν ότι εκπληρώνει στο ακέραιο τις σεξουαλικές υποχρεώσεις του και ότι η σχέση εξακολουθεί να έχει τη γνωστή σπίθα.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!